Μαρία Μπεκατώρου: «Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά...»

«Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: «Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου, ΑΝΤ1 και να πάει στο MEGA.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 κυνηγοί που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά η διαίσθησή μου μού είπε ότι έκανα το σωστό.

Άργησα πολύ να καταλάβω ότι είμαι αποδεκτή στον κόσμο. Φέτος που αποφάσισα να ακούσω άλλες προτάσεις, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και από τον κόσμο. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».

MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση για την Μαρία Μπεκατώρου

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Μαρία Μπεκατώρου μέσα από την συχνότητα του MEGA, μετά από τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον σύζυγο της με το να χαλαρώνουν στο σπίτι τους H παρουσιάστρια παίρνει τα ηνία του The Chase, του παιχνιδιού που κάνει χαμό στο εξωτερικό και θα φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση.

«To The Chase, που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, έρχεται στο MEGA με ένα αγαπημένο πρόσωπο στην παρουσίαση, που ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι.

Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA για να δώσει με τη θετική της ενέργεια και την αμεσότητά της ρυθμό στο νέο τηλεπαιχνίδι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το Τhe Chase δεν είναι ένα συνηθισμένο τηλεπαιχνίδι. Είναι μια αναμέτρηση που απαιτεί ταχύτητα, στρατηγική και γνώσεις που απλά… δεν παίζονται. Τέσσερις παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τους Chasers και διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής, «κυνηγούν» τους παίκτες με τις σωστές απαντήσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως;

Ποιος θα καταφέρει να ξεφύγει από τους Chasers για να κερδίσει το έπαθλο;»