Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι Μαρίας Μπεκατώρου - Αντώνη Αλεβιζόπουλου! Παραδοσιακή η κουζίνα τους

Σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι Μαρίας Μπεκατώρου - Αντώνη Αλεβιζόπουλου! Παραδοσιακή η κουζίνα τους

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι από τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τo έχουν καταφέρει αυτό και τα 20 σχεδόν χρόνια που είναι μαζί. Θέλουν να προστατεύουν την σχέση τους για αυτό και ούτε μιλάνε σε κάμερες, ούτε και μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Η παρουσιάστρια που πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του MEGA και ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, παντρεύτηκαν το 2007 και μένουν σε ένα σπίτι που διακόσμησαν μαζί με πολύ αγάπη, με σκοπό να είναι η "φωλιά" τους.

Με κυρίαρχο χρωματικό συνδυασμό αυτόν του λευκού και του μπεζ που κάνουν το σπίτι ακόμη πιο φωτεινό, διακρίνεται και την αγάπη τους για τα ξύλινα έπιπλα.

Όσον αφορά την κουζίνα τους, είναι σε κλασικά χρώματα και στιλ και δεν έχει καμία σχέση με την μοντέρνα της Σίσσυς Χρηστίδου που είναι γεμάτη λευκά μάρμαρα.

Σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι Μπεκατώρου - Αλεβιζόπουλου

Στην Κύπρο χωρίς τον σύζυγό της η Μαρία Μπεκατώρου

Τα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς» παρουσίασε η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης στην Κύπρο. Η παρουσιάστρια που επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega, βρέθηκε στη Μεγαλόνησο για λογαριασμό του Madame Figaro που διοργάνωσε τα βραβεία για άλλη μια χρονιά.

Η ίδια εμφανίστηκε απαστράπτουσα στην κυριολεξία, επιλέγοντας δημιουργίες της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου. Είτε φορτωμένες με κρύσταλλα Swarovski είτε με ιδιαίτερο μπούστο που θύμιζαν γλυπτό η σχεδιάστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Εννοείται πως το καλλίγραμμο σώμα της παρουσιάστριας βοήθησε ώστε να αναδειχθούν όλα τα σέξι σχέδια.

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας της Κύπρου, ενώ η ίδια διαθέτει φανατικές θαυμάστριες που εμπνέονται καθημερινά από το στυλ και τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες της. Όπως τόνισε η Έφη Παπαϊωάννου στο okmag, «ήθελα να δημιουργήσω haute couture δημιουργίες για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Με τη Μαρία Μπεκατώρου ξεκινήσαμε να κάνουμε πρόβες των δημιουργιών στην Κύπρο από το προηγούμενο Σάββατο».

Δείτε φωτογραφίες εδώ