"Τσακισμένη' ψυχολογικά στον αέρα του MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου - «Ντρέπομαι να...»

Δεν μπορούσε να μιλήσει από την συγκίνηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονήθηκε πριν τρία χρόνια στην Ρόδο. Ο κ. Γιάννης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα ρούχα της εκτίθενται στην έκθεση «She’s gone», μαζί με ρούχα και άλλων δολοφονημένων γυναικών

«Η Ελένη ήθελε να ταξιδέψει, αλλά δεν δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει ταξίδια, γιατί κάποια τέρατα την έστειλαν σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ας ταξιδέψει η ψυχή της σε όλο τον κόσμο. Τα ρούχα αυτά είναι και της Ελένης, και της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και όλων των άλλων κοριτσιών» δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας τον κ. Γιάννη φορτίστηκε συναισθηματικά και "λύγισε". Μέχρι και η φωνή της "έσπασε" μιλώντας μαζί του.

«Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς κ. Γιάννη. Δεν έχω κάτι να πω. Είναι τεράστιο το μεγαλείο της ψυχής σας και η δύναμή σας» ανέφερε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η στιγμή που η Σίσσυ Χρηστίδου "λυγίζει" στο πλατό του MEGA

Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

Έξαλλη έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, Χαμογέλα και πάλι, με αφορμή δηλώσεις που έκανε στην κάμερα ο Περικλής Κονδυλάτος σχετικά με το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.

«Δεν νομίζω ότι το να βγαίνουν διαρκώς όλοι και να κατηγορούν, ειδικά στον κόσμο του θεάματος, ότι έχουν βιαστεί, ότι θα αλλάξει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερη παιδεία; Έχει γίνει τρομακτικό το σκηνικό. Δεν μπορείς να πεις ότι μια κοπέλα έχει παραπάνω κιλά, body shaming», είπε αρχικά.

«Δεν μπορείς να σφυρίξεις σε μια κοπέλα στο δρόμο, metoo. Θα χαθεί το φλερτ; Μου φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο Βεβαίως και πρέπει επί τόπου να καταγγέλλονται οι βιασμοί και οι κακοποιητικές συμπεριφορές. Πρέπει να υπάρξει ένα πλαίσιο νόμου που να προστατεύει τους ανθρώπους και να αισθάνονται ασφαλείς ώστε να το καταγγείλουν».

«Διαφωνώ όμως να τα αφήνουμε τα πράγματα να περνάνε και να βγαίνουμε όλοι μαζί μετά από χρόνια. Αν πω ότι ένας άνθρωπος είναι εύσωμος, είναι body shaming. Τι να πω; Ότι είναι αδύνατος; Διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, αλλά τι να κάνω; Να βγω και να πω ότι είναι αλήτης; Θα τον κάνω καλύτερο;», πρόσθεσε και για το περιστατικό με τον χορευτή.