Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου για το Survivor 5 - «Προχθές βρέθηκα με τον...»

Θα μπει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου για το Survivor 5 - «Προχθές βρέθηκα με τον...»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 21/11 ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο Survivor 5 που θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές εβδομάδες.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, έχει δεχτεί πρόταση ωστόσο, ακόμη δεν έχει απαντήσει καθώς έχει πολλά να σκεφτεί. Τόσο όσον αφορά τη ζωή εκεί, όσο και την οικογένεια του που θα την αφήσει πίσω στην Ελλάδα.

Όσα είπε ο Ίμβριος για το Survivor 5

«Υπάρχει πρόταση την οποία έχω συζητήσει. Δεν την έχω αποδεχτεί ακόμη. Θέλω να το φιλτράρω. Να δω τα υπέρ και τα κατά. Η αλήθεια είναι πως θέλω να συμμετέχω σαν τρελός στα αγωνίσματα. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως δε ξέρω αν θα αντέξω την πείνα, τη μοναξιά… Είναι λίγο σκληρό παιχνίδι, σε εξωθεί στα άκρα σου. Προχθές βρέθηκα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πήρα κάποιες πληροφορίες.

Υπάρχει το δελεαστικό του Αγίου Δομινίκου και τον παιχνιδιών. Χρειάζεται αντοχή και κάποια επιδεξιότητα. Δε λέω πως θα τα καταφέρω καλύτερα από τους άλλους, αλλά θέλω να το δοκιμάσω. Το Survivor το παρακολουθούσα στην καραντίνα. Εκκρεμεί μια συζήτησης εις βάθος με τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Όταν είπα στις κόρες μου ότι μπορεί να πάω στο Survivor, η μικρή μου είπε: “δε μιλάς σοβαρά τώρα”. Έμεινα στον τόπο. Και η μεγάλη με “πλάκωσε”. Έπαθα σοκ. Συζητάμε τα πάντα με τις κόρες μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ίμβριος.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ίμβριο

Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη, στις 25 Αυγούστου 1965. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στα 12 χρόνια του μαθαίνοντας ακορντεόν. Στα 15 του ιδρύει το πρώτο του συγκρότημα με το όνομα «Γαλήνη» στο οποίο παίζει keyboards και τραγουδάει.

Στα 18 του τελειώνοντας το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης δίνει εξετάσεις και περνάει στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό τμήμα της νομικής. Παράλληλα, φοιτεί στο Συγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας μαθήματα Καλσσικής και Τζαζ Αρμονίας τραγουδιού αντίστηξης και Φούγκας.

Πέτρος Ίμβριος Survivor 5

Ερασιτεχνικά στην αρχή και αργότερα επαγγελματικά ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Εμφανίζεται στη Συμπρωτεύουσα για αρκετά χρόνια σε πολλά μαγαζιά στην αρχή σαν μουσικός και μαέστρος και μετέπειτα σαν τραγουδιστής. Το 1996 υπογράφει με την δισκογραφική εταιρία BMG και κυκλοφορεί την πρώτο του CD με τίτλο Ανατολικά φυσάει.

Την ίδια χρονιά μετακομίζει στην Αθήνα και έκτοτε διαμένει στην πρωτεύουσα. Παντρεύτηκε την Ναταλία Γερμανού στις 12 Οκτωβρίου του 1998. Χώρισαν πέντε χρόνια μετά, όμως διατηρούν άψογες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Πέτρος Ίμβριος Ναταλία Γερμανού

Το Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας την νυν γυναίκα του Έλενα Ζαφειροπούλου με την οποία απέκτησε δύο κόρες τη μία τον Άπρίλιο του 2008 και τη δεύτερη τον Ιούλιο του 2010. Το 2011 μαζί με τη βάπτιση της δεύτερης κόρης του το ζευγάρι τέλεσε και θρησκευτικό γάμο στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Το 2010 βάζει υποψηφιότητα και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Γλυφάδας με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Κόκκορη.