Πρώην σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού συζητάει με την Acun Media για να μπει στο Survivor 5

Και όμως δεν είναι αυτός που νομίζετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού συζητάει με την Acun Media για να μπει στο Survivor 5

Πολλά είναι τα διάσημα πρόσωπα που έχουν δεχτεί πρόταση για να πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο και να λάβουν μέρος στο Survivor 5. Ανάμεσα τους και πρώην σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού, ο οποίος έχει συζητηθεί αρκετά.

Όπως φαίνεται λοιπόν πολλού πρώην θα έχει ο νέος κύκλος, καθώς όπως όλα δείχνουν θα πετάξει για την δολινικανή αυτοκρατορία και πρώην σύντροφος της Δούκισσας Νομικού.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού που δέχτηκε πρόταση για το Survivor 5

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο, ο οποίος αποκάλυψε ότι αναμένεται να πραγματοποιήσει ραντεβού με την Acun Medya για να ακούσει τι έχουν να του προτείνουν. Ενώ, τόνισε πως αν ήταν μόνο αθλήματα και όχι ριάλιτι, δεν θα το σκεφτόταν καν και ήδη θα ταξίδευε.

«Δέχτηκα πρόταση από το Survivor, έχουμε ένα ραντεβού… Θα δούμε. Αν ήταν μόνο τα αγωνίσματα θα πήγαινα χθες. Είναι δέλεαρ το οικονομικό. Αντέχω να πεινάω, να αδυνατίσω, αλλά να κοιμάμαι με σαύρες;», είπε μεταξύ άλλων.

Μπαίνει στο παιχνίδι και κουνιάδος γνωστού τραγουδιστή

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μέχρι στιγμής έχει γίνει χαμός γύρω από το ποιους παίκτες πρόκειται να δούμε να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κανένα από αυτά.

Όπως όλα δείχνουν, στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε τον Βαλάντη, ο οποίο μπορεί να μην απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα του άρεσε το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, στο ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να δούμε τον κουνιάδο του Γιώργου Παπαδόπουλου, αδερφό της Γαλάτειας Βασιλειάδη, Σταύρο Βασιλειάδη, ο οποίος θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.