«Είναι κάτι όμορφο για εμένα» - Ο Βαλάντης "σπάει" τη σιωπή του για το Survivor 5

Αινιγματική απάντηση για το αν θα πάει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι κάτι όμορφο για εμένα» - Ο Βαλάντης

Μεγάλο "σούσουρο" έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 5 και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Βαλάντη. Ο τραγουδιστής έδωσε τις δικές του απαντήσεις το πρωί της Δευτέρας (15/11) στο Πρωινό.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για το Survivor 5

«Μόλις επέστρεψα από ένα ωραίο ταξίδι. Θα το ξανακάνουμε την επόμενη εβδομάδα και την παράλλη… Για το Survivor ρωτήστε την εταιρία παραγωγής. Και να ξέρω κάτι και να μη ξέρω, υπάρχει η ρήτρα στο συμβόλαιο. Θα ανακοινωθούν όλα από τους ανθρώπους που πρέπει.

Δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι όμορφο για εμένα. Ας περιμένουμε, νομίζω λίγος καιρός έμεινε. Αν καθόμουν τόσες ημέρες μέσα όπως ο Τριαντάφυλλος, θα είχα βγάλει 150 τραγούδια», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Ξανά στο Πανεπιστήμιο ο Βαλάντης

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αποφάσισε να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος -που ξεφτίλισε πριν λίγες μέρες τον Γρηγόρη Πετράκο- δήλωσε πως πρόκειται να δώσει εξετάσεις για το πτυχίο του στην αισθητική και μάλιστα σκέφτεται να ανοίξει κι ένα στούντιο αισθητικής.

«Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είχα δώσει εξετάσεις για να μπω το 1993 όπου και είχα περάσει πρώτος στην Αισθητική όπου και το συνέχισα για πέντε χρόνια. Τώρα που βρήκα χρόνο αποφάσισα να το συνεχίσω και να πάρω το πτυχίο μου.

Σκέφτομαι να ανοίξω ένα στούντιο αισθητικής. Με ενδιαφέρει και ο τομέας των καλλυντικών. Παλιά έβαφα τις συντρόφους μου. Το σωστό μακιγιάζ είναι να φαίνεται ότι δεν έχεις βαφτεί».