Ο "Τριαντάφυλλος" του Survivor 5 - Ο τραγουδιστής που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Αυτό το όνομα δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου πέρυσι, έχει ήδη βρει τον "αντικαταστάτη του", έναν συνάδελφό του, ο οποίος επίσης έκανε μεγάλες επιτυχίες στα 90's.

Μετά το άκυρο που έφαγε λοιπόν από μία ξανθιά παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια), ο Τούρκος παραγωγός έχει ρίξει τα δίχτυα του σε ένα όνομα που είναι βέβαιο πως θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5

Ο λόγος για τον Βαλάντη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πριν λίγο καιρό ήρθε στο επίκεντρο των εξελίξεων με τη σχέση που του χρεώθηκε με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Ο Βαλάντης έχει αρκετά κοινά με τον Τριαντάφυλλο, και είναι σίγουρο πως η συμμετοχή του στο Survivor θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει σκοπό να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει.

Βαλάντης Survivor 5

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με το Survivor 5 - Μόλις έγινε γνωστό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την έναρξη της νέας σεζόν του Survivor. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον πέμπτο κύκλο, αν και πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του (δείτε την εδώ).

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες ενώ μέσα σε αυτή τη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν και τα πρώτα κάστινγκ από την εταιρεία παραγωγής. Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής σεζόν, η ανταπόκριση του κόσμου είναι απλά συγκλονιστική.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το Survivor έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν πάρει την απόφαση να επισπεύσουν λίγο την πρεμιέρα.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον αέρα την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, προκειμένου να ενισχυθεί η prime time ζώνη του καναλιού, μετά τις μη καρποφόρες προσπάθειες του Top Chef και του Big Brother.

Survivor πρεμιέρα