Ξέσπασε ο Βαλάντης - «Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη»

«Χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Βαλάντης - «Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (30/9) ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για τη Πόπη Μαλλιωτάκη

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν.

Βέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό».

Ξέσπασε ο Βαλάντης για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Έκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης.

Ο γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου μεγάλωσε και είναι κούκλος

Ο Βαλάντης και η Έλενα Γκρέκου μπορεί να χώρισαν, ωστόσο μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο που σήμερα είναι 17 ετών. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατάει το παιδί του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως τώρα που μεγάλωσε αναρτούν φωτογραφίες του με το πρόσωπο του.

Πρόσφατα η Ελενα Γκρέκου ανέβασε φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes, όπως και τα σχόλια, έπεσαν σαν την βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο νεαρός Χάρης έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει περισσότερο πιστεύουμε στη μαμά του. Ενώ, λίγες εβδομάδες πριν την φωτογραφία του γιου του, ο Βαλάντης έλυσε τις διαφορές του με τον Χάρη Βαρθακούρη.