Πρώην της Δούκισσας Νομικού μπαίνει στο Survivor 5

Αυτό κι αν θα έχει ενδιαφέρον...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρώην της Δούκισσας Νομικού μπαίνει στο Survivor 5

Το Survivor 5 σε λίγο καιρό θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας) κι όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης των παικτών που θα στελεχώσουν τις δυο ομάδες.

Γνωστοί, άγνωστοι, celebrities, διάσημοι πάνε και έρχονται στα γραφεία της Acunb Medya, με την τουρκική παραγωγή να αναζητά τα κατάλληλα άτομα που θα κάνουν φέτος Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, οι άνθρωποι του Survivor έχουν προσεγγίσει διάφορα πρόσωπα, μεταξύ άλλων και τον πρώην της Δούκισσας Νομικού, Χρήστο Χολίδη.

Το χρονικό της σχέσης του Χρήστου Χολίδη και της Δούκισσας Νομικού

"Είναι μια θεά με μυαλό", έλεγε ο Χρήστος Χολίδης για τη Δούκισσα Νομικού το 2012, όταν -έπειτα από στενό μαρκάρισμα του ζευγαριού από τους δημοσιογράφους- είχαν παραδεχθεί τη σχέση τους και όλοι διψούσαν για τις λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής.

Δύο χρόνια αργότερα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής αναγκάζεται από τις περιστάσεις να παραδεχθεί το οριστικό τέλος της σχέσης του με το πανέμορφο μοντέλο. Την ίδια στιγμή η Δούκισσα βρίσκεται σε διακοπές μαζί με στενούς της φίλους, αποφεύγει τις κοσμικότητες και δεν θέλει να μιλήσει ακόμα σε κανέναν για τη μεγάλη αυτή ανατροπή στη ζωή της. Αν και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χώρισαν με πολύ ήπιο και ήρεμο τρόπο, σίγουρα και οι δυο τους χρειάζονται χρόνο να αποδεχθούν τα νέα δεδομένα.

Δούκισσα Νομικού Χρήστος Χολίδης

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 2009 στο πλατό του πρωινού του MEGA «Ομορφος κόσμος το πρωί», τον διάδοχο της πρωινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο τελευταίος είχε αποχωρήσει και το κανάλι πειραματίστηκε τοποθετώντας στο τιμόνι της πρωινής του ζώνης πέντε φρέσκα πρόσωπα: τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο καλεσμένος Χρήστος Χολίδης φυσικό ήταν να εντυπωσιαστεί από την εκθαμβωτική ομορφιά της Δούκισσας. Ωστόσο, το φλερτ από την πλευρά του δεν ξεπέρασε το όριο της ευγενικής κολακείας στο οποίο συνήθως απαντάς με ένα επίσης ευγενικό χαμόγελο.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Just the two of us» όπου η Δούκισσα παρουσίαζε το σόου στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου συμμετείχαν ως τραγουδιστικό ντουέτο. Αποφασιστικός και ευθύς όπως είναι, ο «ωραίος» του σόου αποφάσισε να τη διεκδικήσει. Ζώντας την από κοντά, δε, αντιλήφθηκε ότι η Σταρ Ελλάς του 2007 είχε πολλά περισσότερα προσόντα από ένα ζευγάρι πανέμορφα μάτια και μια αξιοζήλευτη σιλουέτα. Τα τριαντάφυλλα άρχισαν να καταφτάνουν κατά δεκάδες στο καμαρίνι της.

Η Δούκισσα αντιστεκόταν καθώς είχε επιφυλάξεις, αλλά ο Χρήστος επέμενε. Και, ως γνωστόν, ο επιμένων νικά: «Ολη αυτή η καλοσύνη που βλέπετε, η θετική ενέργεια και όλο αυτό το καθαρό που έχει στο πρόσωπό της, είναι και στη ζωή της. Εχει όλο αυτό το γλυκό και το αγγελικό που εμένα μου αρέσουν πολύ», δήλωνε αργότερα στα περιοδικά. Και δεν ήταν ψέματα.

Ηταν φανερό ότι αυτό που έκανε τον πρώην μπασκετμπολίστα να συνεχίσει την πολιορκία ήταν οι αρχές, το ήθος και οι καλοί τρόποι της Δούκισσας. Οταν κατά τη διάρκεια του σόου η Μαρία Μπεκατώρου ήρθε πιο κοντά με τη Δούκισσα και έγιναν φίλες, ο Χρήστος ως παρτενέρ της στη σκηνή βρήκε την ευκαιρία να προσεγγίσει -ακόμα περισσότερο- το αντικείμενο του πόθου του.

Οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι. Οι δημοσιογράφοι συναγωνίζονται για το ποιος θα αποσπάσει πρώτος την «ομολογία» και οι παπαράτσι τρέχουν να απαθανατίσουν το αυθόρμητο φιλί ή το απρόσεκτο βλέμμα που θα μπορούσε να «χτυπηθεί» στο εξώφυλλο κάποιου περιοδικού. Μετά το αναγνωριστικό εξάμηνο που χρειάζεται κάθε σχέση για να... αυτοπροσδιοριστεί, τελικά η είδηση επιβεβαιώνεται. Διστακτικοί στην αρχή, παραδέχονται ότι, ναι, είναι μαζί, ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι. «Ηταν πολύ δύσκολα, δεν μου έδινε καμία σημασία», θα διαμαρτυρηθεί αργότερα ο Χρήστος μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Σύντομα τα media ξεθαρρεύουν και αρχίζουν να ρωτούν ακόμα και το Νίκο Νομικό -πατέρα της Δούκισσας- ποια είναι η γνώμη του για τον Χρήστο Χολίδη, αν τον έχει γνωρίσει και αν τον συμπαθεί. Σιγά-σιγά και η πιο συγκρατημένη Δούκισσα αρχίζει να απαντά στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αφού οι δυο τους έχουν γίνει το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ. Η σχέση τους θα συνεχίσει να παρουσιάζεται μέσα από τα media ως ένα συνεχές γαϊτανάκι ευτυχίας και επιτυχίας. Παράλληλα, εκτοξεύει τις καριέρες και των δύο. Οι προτάσεις για δουλειά πέφτουν βροχή για το νεαρό ζευγάρι.

Η Δούκισσα πηγαίνει και τον βλέπει στις πίστες όπου τραγουδά, ενώ κάθε έξοδός τους αποτελεί «θέμα». Οπως συμβαίνει συχνά, όσο περνούσε ο καιρός τα δημοσιεύματα άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικά και τα πράγματα για τη μοναχοκόρη του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Νομικού, η οποία ζει ακόμη στο εφηβικό της δωμάτιο στο σπίτι των γονιών της στη Βουλιαγμένη, περιπλέκονται.

Τίτλοι όπως «Πότε θα παντρευτούν;», «Είναι η Δούκισσα έγκυος;», «Το πρωί στο σούπερ μάρκετ δεν ήταν μαζί, μήπως χώρισαν;» βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του περιοδικού Τύπου. Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα με τον Χρήστο Χολίδη να δηλώνει μισοαστεία-μισοσοβαρά «τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν», συμπληρώνοντας προειδοποιητικά και με προστατευτικό τόνο: «Ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με αυτή την ιστορία, επαναλαμβάνω, βαρέστε εμένα και κανέναν άλλο».

Η κρίση

Χρήστος Χολίδης Survivor 5

Τα πρώτα σημάδια της κρίσης μεταξύ τους είχαν αρχίσει να φαίνονται ήδη από την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν και είχαν αποφασίσει να κρατήσουν αποστάσεις για λίγο. Οσοι τούς γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ήρεμο ζευγάρι χωρίς ακραίες συμπεριφορές και εντάσεις στη σχέση τους. Η Δούκισσα είχε αποδεχθεί το γεγονός ότι το επάγγελμα του Χρήστου τού επέβαλε ένα περιβάλλον όπου σίγουρα υπήρχαν γυναίκες που πήγαιναν να τον ακούσουν και με τις οποίες έπρεπε να είναι ευγενικός, ενώ ταυτόχρονα και ο Χρήστος προσπαθούσε -και τα κατάφερνε- να βάλει φρένο στην κτητικότητα που του έβγαινε αυθόρμητα όταν, ως παραδοσιακό αρσενικό, ορισμένες φορές η ζήλια τού τσιμπούσε την καρδιά.

Παρά τον έρωτά τους, όμως, οι αυξανόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις σταδιακά τους οδήγησαν στην αποξένωση. Η Δούκισσα έτρεχε από φωτογράφηση σε κινηματογραφικά στούντιο και ο Χρήστος μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στις ηχογραφήσεις και στο νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα, το «Focaccino», το πρώτο κατάστημα αλυσίδας cafe bakery με το οποίο ασχολείται εδώ και έναν χρόνο.

Σοβαρός και λακωνικός, μιλάει για το πώς έφτασαν στον χωρισμό και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν περί τρίτου προσώπου στη σχέση τους από την πλευρά της Δούκισσας. Το ίδιο κατηγορηματικά είναι και τα άτομα του στενού περιβάλλοντός τους. Δεν θέλει να πει περισσότερα για το θέμα ενώ κλείνει με τη φράση: «Ισως τελικά να είμαι γεννημένος εργένης». Οπως όλα δείχνουν, η ιστορία τους είναι άλλη μία επιβεβαίωση του θλιβερού κανόνα που υπαγορεύει ότι όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.