Τάσος Ιορδανίδης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του - «Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια»

«Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Ιορδανίδης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του - «Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια»

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Κυριακής 21/11 στην εκπομπή «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να μιλήσουν για όλους και για όλα αφού αναφέρθηκαν στη σχέση τους αλλά και το πως η Θάλεια Ματίκα υποστήριξε τον Τάσο Ιορδανίδης όταν προσπάθησε να χάσει κάποια κιλά.

Οι δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδάνη

Με αφορμή του γνωστού ηθοποιού στη σειρά του mega «Η γη της Ελιάς» (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) αποκάλυψε πως θέλησε να χάσει τα παραπάνω κιλά που είχε. Μάλιστα η σύζυγός του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του.

Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει όπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές».

Από την άλλη ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία.

Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον.

Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

Ματίκα - Ιορδανίδης: Για αυτό το λόγο έκοψαν κάθε επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και για τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο εδώ και περίπου 9 χρόνια έχουν κόψει επαφές.

«Τα στόματα που πρέπει να ανοίγουν, είναι αυτά που έχουν βιώσει βία. Να πάρουν θάρρος και άλλοι χώροι. Μετά τις καταγγελίες, εύχομαι άνθρωποι που αισθάνονταν αδύναμοι να έχουν πάρει δύναμη. Γνωρίζουμε και τους δύο ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό

. Αισθανόμαστε άσχημα να αναφερόμαστε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Αν ήταν το παιδί μου θύμα, θα αντιδρούσα με βία. Επομένως καλό είναι να ανοίγουν τα στόματα και να μη μένουν οι σκελετοί στη ντουλάπα να κροταλίζουν», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Με το #MeToo έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει. Είναι πολύ νωπά τα γεγονότα με τις καταγγελίες. Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό. Όσο πιο βαριά τα αδικήματα, τόσο πιο μεγάλο το σοκ», συνέχισε η Θάλεια Ματίκα.

«Είχαμε μια διαπροσωπική σχέση η οποία για κάποιους λόγους έχει λήξει πριν από εννιά χρόνια. Όταν ακούς, όμως, ότι κατηγορείται για βιασμούς, δεν μπορεί να μη σε αγγίξει. Παθαίνεις ένα σοκ», είπε ο ηθοποιός.

«Ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο επαγγελματικός, και δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», ενώ σχετικά με δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί bullying στο θέατρο από γνωστό σκηνοθέτη ξεκαθάρισε ότι «Καταλαβαίνω ότι ο συνειρμός μπορεί να παραπέμπει στο Φιλιππίδη, αλλά όχι, δεν ήταν εκείνος», αποκάλυψε η σύζυγός του.