Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του The Bachelor

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του The Bachelor

Η Άννυ Βασίλα την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ALPHA το «The Bachelor 1», θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει κάποια έντονα συμπτώματα.

Άννυ Βασιλά - Ανάρτηση

Η ανάρτηση της Άννυς Βασίλα

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα και δεν το κατάλαβα καν ότι κόλλησα. Ούτε πυρετό έχω ανεβάσει, τίποτα. Το μόνο που θέλω παιδιά είναι να το περάσω ήπια γιατί όπως σας είπα και πριν έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα με την υγεία μου τον τελευταίο καιρό και τώρα είχα ξεκινήσει να παίρνω τα πάνω μου γιατί ήμουν πολύ άσχημα και ψυχολογικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα ξεκινήσει να επιστρέφω στην κανονικότητα και… όλα πήγαν λάθος. Μόλις ξεμπερδέψω το πρώτο πράγμα που είναι να κάνω είναι να φέρω σπίτι έναν παπά», είπε μιας και το τελευταίο διάστημα της έτυχαν πολλά… στραβά. - Δείτε εδώ τα σημερινά κρούσματα 21/11.

Ποια είναι η Άννυ Βασίλα

Βγαίνοντας από το The Bachelor, η Άννυ έκανε ένα νέο βήμα, άλλαξε τα μαλλιά της και έδειξε να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Άννυ Βασίλα Alpha

O λογαριασμός της στο Instagram έχει περίπου 10.000 followers και κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη, αφού πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια δηλώνει ηθοποιός ενώ μετά την αποχώρησή της είχε ήδη προβλέψει πως η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor θα είναι η Νικολέττα Τσομπανίδου, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Άννυ Βασίλα instagram

Μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι, στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, είπε: «Θα έμπαινα πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Ήμουν λίγο μαγκωμένη. Εννοείται πως θα το παρακολουθώ. Αν δε το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ακριβώς. Είχα την περιέργεια και σαν εμπειρία ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Σε καμία κοπέλα νομίζω δεν αρέσει αυτός ο τρόπος διεκδίκησης. Απλά μπήκαμε να δοκιμάσουμε και λίγο τις αντοχές μας», είπε μεταξύ άλλων.

The Bachelor Άννυ

H Άννυ είναι 23 ετών και στο Τhe Bachelor δήλωσε συμμετοχή γιατί έχει την κρυφή ελπίδα να βρει τον αληθινό έρωτα, τον ένα και μοναδικό σύντροφο στη ζωή της. Την ιντριγκάρει ο ανταγωνισμός και ως παθιασμένη Δίδυμος είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Bachelor από τις άλλες γυναίκες , καθώς θεωρεί ότι διαθέτει… «όλο το πακέτο».

Άννυ Βασιλάκος