"Έχω δεχτεί κι εγώ σεξουαλική παρενόχληση" - Η Ματθίλδη Μαγγίρα σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά

"Το είπα στον..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο μετά την καταγγελία της Κατερίνα Μαυρίκη έσπασε την σιωπή της και η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα». Η Ματθίλδη Μαγγίρα εξήγησε πως έχει βιώσει πολλά παρόμοια περιστατικά, όπως αυτά του metoo. «Φυσικά και είχα παρόμοιες περιπτώσεις», δήλωσε αρχικά ενώ ύστερα μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη της Ματθίλντης Μαγγίρα

«Έχω δεχτεί κι εγώ σεξουαλική παρενόχληση, αλλά η κοινωνία δεν έκανε τίποτα. Το είπα στον φορέα, όπου είχε συμβεί το περιστατικό και σε έναν δικό μου άνθρωπο».

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της και το πόσο επώδυνα την βίωσε. «Το πρώτο κόψιμο του ομφάλιου λώρου είναι στη γέννα. Μετά έρχεται ένα άλλο κόψιμο ενός άλλου ομφάλιου λώρου, πιο συμπαντικού. Πρώτη φορά το βιώνω. Είχα και της γιαγιάς την απώλεια, αλλά η μάνα είναι άλλο πράγμα. Είναι η θεά μήτρα. Είναι το δοχείο που μας φέρνει εδώ σε αυτή την μορφή. Συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να αναπαράγει μια συμπεριφορά που έκανε και η μητέρα σου. Κάθε μέρα την θυμάμαι. Αν δεν λυγίσεις πως θα δυναμώσεις; Δεν γίνεται. Είναι μύηση. Αν δεν πέσεις κάτω να νιώσεις ότι είσαι απόλυτα αδύναμος και στο έλεος κάποιου, πως θα δυναμώσεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρας τους

40 ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Μπέττυ Μαγγίρα και η αδερφή της Ματθίλδη έχασαν τη μητέρα τους. Μάλιστα, η ηθοποιός έλειψε μερικές ημέρες από την εκπομπή της Ποιος είναι πρωινιάτικα, με σκοπό να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής της για την κηδεία της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν νέα.

«Αντίο μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά και τους συγκίνησε όλους!

Η ανάρτηση της Μαγγίρα για το θάνατο της μαμάς της