Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα και ο...

Κατηγορείται κι αυτός για βιασμό και περιστατικά προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα και ο...

Κι ενώ οι τελευταίες εξελίξεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικογένειά του είναι άσχημες (δείτε εδώ τι συνέβη), στο επίκεντρο έρχεται ένα ακόμη πολύ γνωστό πρόσωπο στον χώρο της τέχνης.

Ο ηθοποιός και περφόρμερ έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ´ εξακολούθηση στο πλαίσιο των δύο μηνύσεων που έχουν κατατεθεί σε βάρος του από τρεις καταγγέλλουσες.

Μόλις, ο ηθοποιός δώσει τις ανωμοτί εξηγήσεις του στις αστυνομικές αρχές, η δικογραφία θα επιστρέψει στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι για την υπόθεση.

Παράλληλα, στην έρευνα του κ. Σπυρόπουλου αναμένεται να συσχετιστεί και μία ακόμα μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του από άλλη καταγγέλλουσα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τις δύο πρώτες μηνύσεις, έχουν καταθέσει πέντε πρόσωπα, τα οποία επιβεβαιώνουν-κατά πληροφορίες-τα όσα αναφέρουν οι καταγγέλλουσες και περιγράφουν και περιστατικά προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχουν υποστεί τα ίδια από τον ηθοποιό.

Υπόμνημα για τους βιασμούς και 1800 σελίδες με μηνύματα κατέθεσε ο ηθοποιός

«Δεν βίασα καμία, δεν κακοποίησα καμία. Είχα ερωτική σχέση μαζί τους και όλα έγιναν συναινετικά», αυτό υποστηρίζει στο έγγραφο υπόμνημά του στο οποίο απαντά στις εγκλίσεις τριών γυναικών, μεταξύ τους και πολύ γνωστή ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr εκτός από το υπόμνημα ο εγκαλούμενος ηθοποιός-σκηνοθέτης, κατέθεσε 1800 σελίδες έγγραφα επικοινωνίας που φέρεται να είχε με τις τρεις μηνύτριες. Οι εξηγήσεις του δόθηκαν την περασμένη Δευτέρα, ενώ ο φάκελος επέστρεψε στην εισαγγελία η οποία, πλέον, βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση για άσκηση ποινικής δίωξης ή αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Ο ηθοποιός αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις του βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι γυναίκες, επισημαίνοντας ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Σχετικά με τη γνωστή ηθοποιό και την αδερφή της, ο κατηγορούμενος επεσήμανε ότι είχε συνάψει φιλική σχέση η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε ερωτική – συναινετική. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η αδελφή της ηθοποιού ήταν εκείνη η οποία τον προσέγγισε ερωτικά.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά και την τρίτη καταγγελία που τον αφορά.