Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελπίδα Νίνου - «Έχω επικοινωνήσει μαζί της και...»

«Η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελπίδα Νίνου -  «Έχω επικοινωνήσει μαζί της και...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 16/11 καλεσμένος στην εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο ίδιος, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, την Ελπίδα Νίνου, η οποία δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση με όσα έχουν προηγηθεί τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση στον Γιώργο Λέφα προκειμένου να την βοηθήσει με την κατάσταση καθώς ήταν εκτός ελέγχου.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν στη ζωή του Πέτρου και δε σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμη και όταν δε δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα. Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα.

Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι. Και εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και δε μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωπος που ο σύζυγος του είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα.

Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην Εισαγγελία έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας».

"Θλίβομαι για την κατάληξη που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης"

Στην Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την απόφαση για παραπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη με την κατηγορία για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμού.

«Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Θλίβομαι για την κατάληξη που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης…Ασφαλώς είναι κάτι δύσκολο και για εκείνον, και για μας και για τα κορίτσια που έχουν υποστεί κακοποίηση. Πιο πολύ θλίβομαι για τα κορίτσια που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν αυτά που έχουν ζήσει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν όσα ήθελαν να σβηστούν από τη μνήμη τους.

Τα κορίτσια αυτά δε το κάνουν για να γίνουν διάσημες. Κανείς δεν ξέρει το όνομά τος, κανείς δεν έχει δει τα πρόσωπά τους, δεν έχουν λοιπόν να περιμένουν κάτι από αυτό. Είναι λάθος να λέμε ότι τα κορίτσια αυτά το κάνουν για να κερδίσουν κάτι. Αν είχαν τέτοιο σκοπό θα είχαν βγει στα κανάλια, θα είχαν μιλήσει κάπου, αυτές δεν έχουν βγει πουθενά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος της ζωής μου, έχει παίξει ρόλο στην καριέρα μου, σε στιγμές προσωπικές, είχαμε δεθεί πάρα πολύ, ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις.

Κακές συμπεριφορές ξέραμε και για άλλους αλλά το είχαμε περάσει όλοι σαν το φυσιολογικό ότι δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά στη δουλειά μας από ανθρώπους που έχουν εξουσία. Αυτό απεδείχθη ότι ήταν μεγάλο λάθος και θα έπρεπε να έχουμε συγκρατήσει όλοι ανθρώπους όπως τον Πέτρο να μη φτάσουν σε ακρότητες».