Επέστρεψε στο Open η Μπέτυ Μαγγίρα μετά την περιπέτεια του συζύγου της - Τα πρώτα λόγια της

Οι τρυφερές ευχές στο κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Open η Μπέτυ Μαγγίρα μετά την περιπέτεια του συζύγου της - Τα πρώτα λόγια της

Τις τελευταίες μέρες, η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε εκτός πλατό της εκπομπής της, Ποιος είναι Πρωινιάτικα, μιας και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι όλη η οικογένεια μπήκε σε προληπτική καραντίνα.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν (22/11), η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή της και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με πολύ τρυφερές ευχές, χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά στην υγεία του άντρα της.

Τα πρώτα λόγια της Μπέτυς Μαγγίρα στην επιστροφή της στο Open

«Καλημέρα! Αν είναι να κάνετε τέτοια υποδοχή να λείπω πιο συχνά. Καλή εβδομάδα, πόσο χαίρομαι που ξαναγύρισα δε μπορείτε να φανταστείτε! Εύχομαι να έχουμε μία υπέροχη εβδομάδα. Έχουμε πολύ ωραία θέματα σήμερα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Βυθισμένη στην θλίψη η Μπέτυ Μαγγίρα - Η ανάρτηση στο Instagram

40 ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Μπέτυ Μαγγίρα και η αδερφή της Ματθίλδη έχασαν τη μητέρα τους. Μάλιστα, η ηθοποιός έλειψε μερικές ημέρες από την εκπομπή της Ποιος είναι πρωινιάτικα, με σκοπό να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής της για την κηδεία της.

Όταν επέστρεψε στο πλατό μάλιστα, τους συγκίνησε όλους με τα λόγια της ξεσπώντας σε κλάματα. «Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια.»