Ξέσπασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έφυγα από πρωινή εκπομπή γιατί η κυρία είχε θέμα με μένα»

«Από τη στιγμή που εγώ είμαι μαυρούλα και η άλλη είναι ξανθιά, λευκή, κυρία, κατάλαβες;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έφυγα από πρωινή εκπομπή γιατί η κυρία είχε θέμα με μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη καθώς ήταν κυριολεκτικά «χείμαρρο».

Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός πως έφυγε από πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή γιατί μία γυναίκα είχε θέμα μαζί της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την άγνωστη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Συγκεκριμένα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Κάποτε ήμουν και σε μια εκπομπή και έφυγα στους δύο μήνες γιατί είχε πάθει εμβολή με την εμφάνισή μου γενικότερα». Και τόνισε: «Για ποιο λόγο άραγε να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός; Από τη στιγμή που εγώ είμαι μαυρούλα και η άλλη είναι ξανθιά, λευκή, κυρία, κατάλαβες;».

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή υπάρχει ένας στιλίστας πάντα που μας ντύνει, δεν έφταιγα εγώ για το πώς ντυνόμουν σε αυτή την πρωινή εκπομπή. Η συγκεκριμένη είχε ένα θέμα γενικότερα με μένα, είχε θέμα με τα κοντινά, είχε θέμα με πολλά άλλα».

Πρώην παίκτρια του Survivor "αδειάζει" τον Αλέξη Παππά - «Με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο, μου έλεγε...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά και το νέο του ρόλο, αυτόν του εργένη στο The Bachelor 2, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όσο βρισκόντουσαν και οι δυο στο Survivor 4, την είχε φλερτάρει έντονα.

«Με τον Αλέξη κάναμε συζητήσεις γύρω από τη φωτιά. Με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο, μου έλεγε διάφορα πράγματα. Αν είμαι ελεύθερη και πως θα μου φαινόταν να κάνω σχέση εκεί. Φαινόταν ελεύθερος. Του είχα πει και εγώ εκτός κάμερας ότι “επειδή είμαι πιο τρελή από σένα αν κάνεις κίνηση ή πεις κάτι μπροστά στην κάμερα, θα μπει χέρι”. Δε θα μπορούσα να τον δω διαφορετικά.

Ο Άλεξ καλά το πάει το έργο, ξέρει να παίζει τις γυναίκες. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά πραγματικά θέλω να μάθω ποιος είναι αυτός ο σεναριογράφος που τα γράφει αυτά και κάθεται και τα λέει. Είναι λίγο αστείο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Αλέξη Παππά που φιλάει την μια παίκτρια μετά την άλλη στο Bachelor.