The Bachelor 2: Τον «πλάκωσε» στα φιλιά στο ομαδικό ραντεβού - Οργισμένες οι υπόλοιπες κοπέλες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Τον «πλάκωσε» στα φιλιά στο ομαδικό ραντεβού - Οργισμένες οι υπόλοιπες κοπέλες

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι παίκτριες κλήθηκαν να παίξουν σώμα με σώμα προκειμένου η μια ομάδα να κερδίσει την δοκιμασία.

Μέσα σε όλα η Άννα μαζί με την Αθηνά New York τσακώθηκαν άσχημα για τα μάτια του Αλέξη Παππά καθώς η Άννα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει παράπονα στον Bachelor για το γεγονός ότι αισθάνεται πως την έχει παραμελήσει μετά από την άφιξη των νέων κοριτσιών.

Όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά όταν μόλις ο Αλέξης Παππάς πρότεινε να τη φιλήσει για να επανορθώσει. Την απάντηση τη φαντάζεστε ενώ πριν φύγει τον ξαναφίλησε στο στόμα παίρνοντας το αίμα της πίσω την ώρα που οι υπόλοιπες κοίταζαν με γουρλωμένα μάτια έτοιμες να εκραγούν.

Το φιλί της Άννας με τον Αλέξη Παππά

Αλέξης Παππάς: «Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».