Σκάνδαλο στα εσωτερικά του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη με το Big Brother

Το ροζ βίντεο που τους έκανε άνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο στα εσωτερικά του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη με το Big Brother

Το Big Brother 2 έχει μπει σε τελική ευθεία μιας και λίγο πριν το τέλος του έτους θα δούμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι (δείτε εδώ την ημερομηνία του). To φινάλε ωστόσο φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά επεισοδιακό καθώς ένα ροζ βίντεο ήρθε για να αναταράξει την ηρεμία της παραγωγής.

Τι έχει συμβεί ακριβώς στον ΣΚΑΪ με το Big Brother

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι άνθρωποι της παραγωγής διέρρευσαν όχι ένα αλλά δύο ροζ βίντεο παικτών που συνουσιάστηκαν στο μπάνιο του σπιτιού, ενώ φήμες για παίκτες που συνουσιάστηκαν στο σπίτι είχαν ακουστεί και πριν από κάποιους μήνες.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κίνηση αυτή των ανθρώπων της παραγωγής δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους ιθύνοντες του σταθμού, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το σκάνδαλο προκειμένου να έχουν κυρώσεις.

Καταγγελία "σεισμός" για το Big Brother - Η φωτογραφία που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η νέα σεζόν του Big Brother έχει πολώσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Από τη μία υπάρχουν οι φανατικοί τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι, οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο και από την άλλη, αυτοί που ασκούν σκληρή κριτική.

Μπορεί ο πρώτος κύκλος να σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, το Big Brother δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι βέβαια γεγονός πως καθημερινά, τα επεισόδια του Big Brother 2 σχολιάζονται από τους χρήστες του Twitter. Ανάμεσα στα σχόλια αυτά, εντοπίστηκε και μία καταγγελία για το αν τελικά είναι στημένο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή φαίνεται η Ανχελίτα να μιλάει στην πόρτα, κάτι που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στα social media για το αν παίρνει οδηγίες από κάποιον.

Big Brother 2 στημένο