Η Καινούργιου αποκάλυψε το παράπονό της στον Πουλόπουλο: «Είμαι πολύ πληγωμένη. Από εχθές δεν...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Καινούργιου αποκάλυψε το παράπονό της στον Πουλόπουλο: «Είμαι πολύ πληγωμένη. Από εχθές δεν...»

Στην σημερινή εκπομπή 22/11 του ALPHA «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει το παράπονό της on air. Ο λόγος για τον Γιάννη Πουλόπουλο με αφορμή τη συνέντευξή του στη Real.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ανακοίνωσε πως πρόκειται να αποχωρήσει από την τηλεόραση προκειμένου να ασχοληθεί με το νέο του επαγγελμαικό βήμα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιάννη Πουλόπουλο

Κατερίνα - «Είμαι πολύ πληγωμένη. Από χθες δεν έχω κοιμηθεί όχι επειδή είχα δικά μου θέματα αλλά επειδή διάβασα τη συνέντευξη του Γιάννη Πουλόπουλου».

Γιάννης - «Αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα, για την οικογένειά μου»

Κατερίνα - «Το επιχειρηματικό βήμα -που θα σκίσει και θα στηρίξουμε όλοι σε αυτό- μπορεί να γίνει και παράλληλα»

Γιάννης - «Θέλω να αισθανθώ λίγο πιο ανέμελα».

Κατερίνα - «Τελοσπάντων, είμαι πολύ πληγωμένη θα το συζητήσουμε στο καμαρίνι» του είπε πειράζοντάς τον κι άλλο.

Υπέρλαμπρος ο στολισμός στο πλατό - Η σπόντα της Καινούργιου προς τον Τσαγκρίδη

Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και έτσι ένα ένα τα πλατό στις ψυχαγωγικές εκπομπές αρχίζουν να στολίζονται. Μετά λοιπόν το Happy Day, στολίστηκε και το πλατό του Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη διστάζει να κάνει και ένα σχόλιο για την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν που τον τελευταίο καιρό έχει δείξει πως δεν είναι και πολύ καλά με τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα στον αέρα της εκπομπής.

«Καλημέρα σας! Καλέ... Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. Στολίσατε; Εμείς στολίσαμε και είναι υπέροχα. Το σπίτι του Άη Βασίλη είναι εδώ; Κι άλλο θέλω, κι άλλο να μου βάλετε, να μη χωράω από τα στολίδια.

Ευχαριστώ πολύ! Θέλω λίγο τσίρκο. Θέλω Τάσο σιγά - σιγά να μην χωράω. Θέλω να πετάγονται Άη Βασίληδες εδώ, ξωτικά. Και να μην είμαι καλά... και να μην είστε καλά ψυχολογικά, στολίστε για να σας φτιάξει η διάθεση...», είπε χαρακτηριστικά.