Στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνος ο Ντέμης Νικολαΐδης - Ο λόγος που πήγε δεν ήταν η Δέσποινα Βανδή

Αποκάλυψη τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνος ο Ντέμης Νικολαΐδης - Ο λόγος που πήγε δεν ήταν η Δέσποινα Βανδή

Σούσουρο επικράτησε το Σαββατοκύριακο 20-21/11, όταν έγινε γνωστό πως ο Ντέμης Νικολαΐδης διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο που διανυκτέρευσε και η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο (δείτε το εδώ).

Ο λόγος που βρέθηκε εκεί η τραγουδίστρια ήταν γνωστός καθώς πήγε να τραγουδήσει ντουέτο με την Άννα Βίσση σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας. Από την άλλη ο λόγος που βρέθηκε εκεί ο γνωστός εφοπλιστής ήταν άγνωστος μέχρι... το πρωί της Δευτέρας 22/11.

Γιατί ο Ντέμης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη

«Η Δέσποινα Βανδή έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό.

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πήγε για δουλειά. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη… Έχει έναν κολλητό έτσι της showbiz και πήγαν να κάνουν παρέα μαζί το Σαββατοκύριακο».

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μαζί στην σκηνή

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Τη σέβομαι, την εκτιμώ πάρα πολύ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί της αξίζει», είπε η Άννα Βίσση πάνω στη σκηνή.

Στο τέλος της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” γι’ αυτή τη συνάντηση επί σκηνής.

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή. Έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια, την εκτιμώ αφάνταστα και σήμερα πραγματικά την απόλαυσα.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορωνοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Κάποια στιγμή ευελπιστώ να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή.