Σε Christmas mood η Νατάσα Μποφίλιου - Εντυπωσιάζει ο στολισμός του σαλονιού της

Σαν να βγήκε από περιοδικό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε Christmas mood η Νατάσα Μποφίλιου - Εντυπωσιάζει ο στολισμός του σαλονιού της

Σε Christmas mood μπήκε για τα καλά η Νατάσα Μποφίλιου η οποία το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να μείνει εντός σπιτιού προκειμένου να ξεκινήσει τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη η οποία αποφάσισε να στολίσει από τώρα καθώς ακόμη και η Νάντια Μπουλέ πήρε την πρωτοβουλία μετά από 4 χρόνια.

Η γνωστή τραγουδίαστρια μεταξύ άλλων, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές.

Έτσι λοιπόν, στο σπίτι όπου ζει μαζί με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το σαλόνι της.

Η ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου

Μποφίλου - Ανάρτηση

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η Μποφίλιου

Σαν δυο σταγόνες νερό με την αδερφή της - Απίστευτη η ομοιότητα τους

Μπορεί να μην την έχουμε δει πολλές φορές, ωστόσο η Νατάσα Μποφίλιου, που έχει χάσει αρκετά κιλά, μας έχει συστήσει την αδερφή της, με την οποία όμως σίγουρα δεν θυμόμασταν πως είναι σαν δυο σταγόνες νερό.

Οι δυο αδερφές παρέα με μια πολύ καλή τους φίλη, την Τόνια Μητρούδη, άφησαν για λίγο την Αθήνα και επισκέφθηκαν την Φολέγανδο για τις διακοπές τους.

Μάλιστα, η ομοιότητα που βλέπουμε στην φωτογραφία που δημοσίευσαν δεν είναι μόνο μεταξύ της Νατάσας Μποφίλιου και της αδερφής της αλλά και μεταξύ της φίλης τους.

Οι τρεις γυναίκες έχουν επιλέξει να φορέσουν ρομαντικά φορέματα, έχοντας ένα εξίσου όμορφο πιάσιμο στα μαλλιά και όλα αυτά για να πιουν... τον καφέ τους!

Μάλιστα, στην λεζάντα, έγραψαν χιουμοριστικά: «Πρωινό με απλότητα»!

Η φωτογραφία της Νατάσας Μποφίλιου με την αδερφή και την φίλη της

Νατάσα Μποφίλιου σαν δυο σταγόνες νερό με την αδερφή της