Αϊβάζης - Κορινθίου: Η τούρτα γενεθλίων της 13χρονης κόρης τους "κέντρισε" τα βλέμματα

«Γενέθλια έχουμε ή την παντρεύουμε;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αϊβάζης - Κορινθίου: Η τούρτα γενεθλίων της 13χρονης κόρης τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πλέον ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί με την αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου μετά από την περιπέτεια που πέρασαν με τον κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα, τα γενέθλιά της είχε η μονάκριβή τους κόρη η οποία έγινε μόλις 13 ετών. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να την ετοιμάσουν ένα ιδανικό πάρτι γενεθλίων.

Έτσι, το σπίτι τους στα βόρεια προάστια γέμισε με μπαλόνια αλλά και με μια τεράστια τούρτα η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις, κάνοντας έτσι την ευχάριστη έκπληξη στην Ισμήνη τους.

Μάλιστα, στο πάρτι για τα γενέθλια της Ισμήνης βρέθηκε καλεσμένη και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία παρακολουθώντας εντυπωσιασμένη τον στολισμό και την τούρτα, έγραψε με χιούμορ στο instagram: «Γενέθλια έχουμε ή την παντρεύουμε;».

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της 13χρονης Ισμήνης

Ανάρτηση Χρηστίδου

«Ήρθαν στα αυτιά μου τα πράγματα που λέγονται για εμένα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας πως φέτος το καλοκαίρι δέχθηκε μερικά επαγγελματικά «χαστούκια» που δεν περίμενε.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν μεταβατικό στάδιο. Ήταν και πριν δύο χρόνια μεταβατικό στάδιο για μένα, στον χαρακτήρα μου, στην ωριμότητα. Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή.

Έφαγα δυο τρία επαγγελματικά χαστουκάκια. Ήρθαν στα αυτιά μου για άλλη μια φορά πράγματα που λέγονται για μένα, για μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής ότι “η Κορινθίου δεν θα δουλέψει ποτέ σε αυτή την εταιρεία παραγωγής”. Ξαφνικά έμαθα αυτό. Με δίδαξε να μην ασχολούμαι με… μπιπ…» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο Me Too, ένα θέμα που την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς και εκείνη είχε μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα συμβαίνουν.