Μπάμπης Στόκας: «Έχουμε μιλήσει με τον Σάκη, είναι όλα...»

Όλα όσα ανέφερε για την παρεξήγηση τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπάμπης Στόκας: «Έχουμε μιλήσει με τον Σάκη, είναι όλα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA παραχώρησε συνέντευξη ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, μίλησε και πάλι.

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Στόκα

«Έχω περάσει ωραία στις συνεργασίες που έχω κάνει. Με μία μόνο φρίκαρα αλλά οκ. Στη φάση όταν έπαιξα με τον Ρουβά. Ξεκινήσαμε για δυο μέρες. Εμένα με είχαν ζαλίσει, αν και έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο και όλα αυτά.

Γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Δεν το λέω έτσι. Ενώ χαλάει η συνεργασία, ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε. Χαλάει το σχήμα γιατί δεν πάει, δεν μπορεί να δουλέψει και περίμενα να ήταν εκεί όταν μιλάμε πως το σχήμα χαλάει.

Το πιο αυτονόητο. Αυτό με πείραξε. Δεν με πείραξε τίποτα άλλο αλλά δεν έχω πρόβλημα. Δεν κρατάω κακία. Απλώς εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και αυτός αν τον ρωτήσεις τώρα θα καταλάβει ότι έκανε λάθος σε αυτό».

«Έχει λυθεί αυτό το θέμα, έχουμε μιλήσει με τον Σάκη, είναι όλα ΟΚ», λέει και στον αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του απαντά: «Γιατί όχι».

Λίγα λόγια για τον Μπάμπη Στόκα

Ο Μπάμπης Στόκας (8 Μαρτίου 1968) είναι Έλληνας μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής . Συμμετέχει ως τραγουδιστής, αλλά και στιχουργός - συνθέτης αρκετών τραγουδιών των Πυξ Λαξ, ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελεί και ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Μάνο Ξυδού και τον Φίλιππο Πλιάτσικα.