Η φήμη που έγινε πραγματικότητα - Έκλεισε τελικά με το Open

Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φήμη που έγινε πραγματικότητα - Έκλεισε τελικά με το Open

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του Open για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίο αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού.

Μπορεί να υπήρξε μία μικρή αναστάτωση μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, ωστόσο οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η συνεργασία τους ανακοινώθηκε πλέον με κάθε επισημότητα.

Η ανακοίνωση του Open για τον Γιάννη Λάτσιο

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.

Γιάννης Λάτσιος Open

Πρόλαβε το Open και το ανακοίνωσε η Μελέτη - Ο νέος παρουσιαστής που υπέγραψε με το κανάλι

Το πρωί της Δευτέρας (22/11), μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να κάνει μία "καυτή" αποκάλυψη για τον νέο παρουσιαστή που πρόκειται να δούμε σε λίγο καιρό στην ανανεωμένη ομάδα του Open.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πρόκειται να αναλάβει την εκπομπή «Στο σπίτι του Λάκη» και θα τοποθετηθεί στην late night ζώνη. Εκεί ο παρουσιαστής θα υποδέχεται πρόσωπα της showbiz και μάλιστα τα γυρίσματα θα γίνονται σε κανονικό σπίτι και όχι σε κάποιο στούντιο.