Εξελίξεις με τη συνεργασία του Γιάννη Λάτσιου με το Open

Τι συμβαίνει τελικά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με τη συνεργασία του Γιάννη Λάτσιου με το Open

Ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει και οριστικά τα χέρια με το Open, ωστόσο η εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής (12/11), εξήγησε πως υπάρχει λόγος που καθυστερούν οι υπογραφές.

Γιατί καθυστερεί η συμφωνία του Γιάννη Λάτσιου με το Open

Συγκεκριμένα, ο πρώην «αρχιτέκτονας» των μεγάλων επιτυχιών του ΑΝΤ1 «μετακομίζει» στο Open, ωστόσο όπως αναφέρει το «Mega Καλημέρα» δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα μερικών ημερών να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξει η ανακοίνωση από το Open.

Ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος ξεκαθάρισε στο κανάλι ότι ιδανικά δεν θα ήθελε να εμπλακεί με το φετινό πρόγραμμα, ενώ θα ήθελε να εργαστεί για την επόμενη σεζόν και να τη χτίσει από την αρχή.

Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU