Νικολέτα Τσομπανίδου: «Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν γίνει πολλά, αλλά...»

«Έχω τη σχέση μου και δεν θα ήθελε να ενοχλήσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νικολέτα Τσομπανίδου: «Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν γίνει πολλά, αλλά...»

Την Νικολέτα Τσομπανίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ALPHA το «The Bachelor» όπου κατάφερε όχι μόνο να διεκδικήσει το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά και να πάρει το έπαθλο.

Ωστόσο, όλα έχουν αλλάξει έναν χρόνο μετά από την συμμετοχή της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται στα καλύτερά της αφού έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Μάλιστα, η ίδια θεωρείται πλέον επιχειρηματίας αφού έχει εγκαινιάσει το δικό της κατάστημα με γυναίκεια ρούχα. Μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην Bachelor.

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Τσομπανίδου

«Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν γίνει πολλά, αλλά πλέον είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω βρει έναν άνθρωπο που με στηρίζει από την αρχή της σχέσης μας.

Δε νιώθει περίεργα που φοράω ακόμη το δαχτυλίδι του Παναγιώτη. Είναι ένα δώρο το οποίο το είχε εξασφαλίσει από την παραγωγή εξάλλου. Και κατέληξε: «Ο Παναγιώτης καταλαβαίνει ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου, έχω τη σχέση μου και δεν θα ήθελε να ενοχλήσει».

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με την Νικολέττα είχαμε ολοκληρωμένη σχέση και όταν βγήκαμε από το Bachelor...»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα του Bachelor με εργένη τον Αλέξη Παππά, ο οποίος δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια από τα social media.

«Αυτό που συμβαίνει στο The Bachelor συμβαίνει και στη σύγχρονη εποχή. Μπορεί ένας άντρας να φλερτάρει με 7 κοπέλες και το αντίστοιχο να κάνει και μια γυναίκα. Ποτέ δεν είχα παράλληλη σχέση. Δεν είχα ενδοιασμό για το The Bachelor. Αν δεν μου άρεσε ο έρωτας δε θα έμπαινα στο The Bachelor. Μπορεί να έχει ακουστεί το οτιδήποτε, αλλά σε εμένα δεν είχε σενάριο. Μπορεί να ήμουν λίγο τρακαρισμένος στην αρχή με τις κάμερες, αλλά δεν υπήρχε σενάριο. Σε μένα δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω», ανέφερε αρχικά.

«Τη Νικολέττα την ερωτεύτηκα μέσα στο Bachelor.. Όταν βγήκαμε πραγματικά προσπαθήσαμε. Είχαμε ολοκληρωμένη σχέση. Υπήρξε μια προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Είμαι 30 χρονών και πλέον όταν βλέπω πως κάτι δεν πηγαίνει με μια κοπέλα καλό είναι να σταματάει από την αρχή.

Τα συζητήσαμε και είπαμε πως αν το συνεχίσουμε είναι κρίμα να στενοχωρηθούμε, γιατί ζήσαμε κάτι πολύ όμορφο. Ποτέ δε θα ακούσω κάποιον να μου πει τι να κάνω, αν αυτό δε με αντιπροσωπεύει. Εγώ ήθελα να δείξω ποιος είναι ο Παναγιώτης», αποκάλυψε.

«Δε ξέρω τι συζητούσαν μεταξύ τους οι κοπέλες, γιατί δεν ήμουν μπροστά. Εγώ προσπαθούσα να δω τη ψυχή της κάθε κοπέλας. Έδωσα χρόνο. Από το φιλί καταλαβαίνω τι χημεία. Εμένα με φλερτάρουν οι γυναίκες και φλερτάρω και εγώ. Ποτέ δε μετάνιωσα για την απόφαση να πάρω μέρος στο The Bachelor. θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση με πράγματα που με εκφράζουν. Τώρα θέλω να αξιοποιήσω κάτι στρέμματα που έχω στην Αμοργό. Το Battle of the Couples σαν ιδέα ήταν όμορφη. Το format που είχα δει εγώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.