Έχει ήδη ξεπεράσει τον Βασιλάκο - Τρελά ερωτευμένη η Νικολέττα Τσομπανίδου με τον νέο της σύντροφο

Τα τρυφερά στιγμιότυπα πάνω στο υπερπολυτελές σκάφος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει ήδη ξεπεράσει τον Βασιλάκο - Τρελά ερωτευμένη η Νικολέττα Τσομπανίδου με τον νέο της σύντροφο

8 μήνες έχουν περάσει από το τέλος του The Bachelor και όλα δείχνουν πως η Νικολέττα Τσομπανίδου, όχι μόνο έχει ξεχάσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην προσωπική της ζωή, με τον νέο της σύντροφο.

Η ίδια αποφάσισε να κάνει γνωστή τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο πριν από μερικούς μήνες, και λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου με τον νέο της σύντροφο

Νικολέττα Τσομπανίδου νέος σύντροφος

«Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη! Με πήρε τηλέφωνο αλλά...»

Στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου, μίλησε η Νικολέττα Τσομπανίδου, πριν από λίγο καιρό για τη νέα της σχέση, αλλά και για τον πρώην της, Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος έκανε κίνηση για επανασύνδεση την ημέρα των γενεθλίων της.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο.

Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα. Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει» είπε αρχικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο», ανέφερε για την αιχμηρή ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Όσον αφορά τη νέα της σχέση, είπε χαμογελαστά πως είναι καλά!