Παναγιώτης Βασιλάκος: "Άδειασε" τη Νικολέττα μετά τον χωρισμό τους - «Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου»

Λακωνική η απάντησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος:

Πριν από λίγο καιρό, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του The Bachelor. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο χωρισμός δεν είναι καθόλου ανώδυνος!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μία αρκετά αυστηρή ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε σε ανθρώπους που τους έχει βοηθήσει στη ζωή τους, ενώ σχολίασε πως έπρεπε να έχει ακούσει την καρδιά και όχι τη λογική του.

Οι υποψίες ότι αναφέρεται στην Νικολέττα επιβεβαιώθηκαν μιας και κάτω από το κείμενό του έβαλε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο χρησιμοποιούσαν συχνά οι δυο τους στις κοινές αναρτήσεις τους και όλα αυτά λίγο μετά την αποκάλυψη της Νικολέττας πως είναι ερωτευμένη.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και η απάντηση της Νικολέττας Τσομπανίδου

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους, να με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου. Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρέσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις διότι στην καρδιά μου δε χωράει μίσος!

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομά μου. Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ η Νικολέττα, λακωνικά απάντησε πως δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο.

Παναγιώτης Βασιλάκος ανάρτηση για Νικολέττα

Νικολέττα Βασιλάκος χωρισμός

«Οι περισσότεροι μας βρίζατε και τώρα σας έπιασε να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας;»

Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα σχόλια που έχει δεχτεί, με αφορμή τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Η Νικόλ μίλησε στο “Happy Day” και ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον πρώτο Έλληνα Bachelor, κάτι που πρώτοι εμείς σας είχαμε αποκαλύψει από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Ο Παναγιώτης έως τότε δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο ξέσπασε μετά τα αρνητικά και επιθετικά σχόλια που δέχτηκε. Σε ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία του, ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει !

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του».

Παναγιώτης Βασιλάκος οργισμένος με όσα ακούγεται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου