Συντετριμμένος ο Δημήτρης Σταρόβας για τον θάνατο της μητέρας του - «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά»

«Είχε προχωρημένη άνοια, στο τέλος παραιτήθηκε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Δημήτρης Σταρόβας για τον θάνατο της μητέρας του - «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά»

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Ο ίδιος είναι αρκετά συντετριμμένος μετά από τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της αλλά και τι ήταν αυτό που τον βοήθησε για να μείνει ψύχραιμος έπειτα από τον δυσάρεστο αποχαιρετισμό .

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα

«Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά. Ταλαιπωριόταν χρόνια, είχε πολλά προβλήματα υγείας, άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή.

Οι γιατροί μας είχαν πει ότι έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο, είχε ένα ανεύρυσμα και έπρεπε να χειρουργηθεί χθες που λέμε αλλά το ρίσκο ήταν μεγάλο, υπήρχε πιθανότητα να μη βγει ποτέ από το χειρουργείο και παραιτήθηκε στο τέλος. Ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τους δικούς μου ανθρώπους και την Άννα μου στάθηκαν πολλοί φίλοι, η κυρία Ελένη ήταν η κυρία που την πρόσεχε, η Βούλα Πατουλίδου που με βοήθησε πολύ».

«Με βλέπετε να λειτουργώ γιατί όταν είναι μια κατάσταση τόσο προχωρημένη που δεν υπάρχει επιστροφή, δεν μπορείς να προσφέρεις στον άλλον καμία ποιότητα ζωής, υπάρχει και μια λύτρωση και για τον ίδιο τον άνθρωπο που ταλαιπωρείται και για το περιβάλλον του.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμος και το λέω εκ του ασφαλούς γιατί όταν κάτι το περιμένεις δεν είναι το ξαφνικό που σε σοκάρει… Είναι μέσα στη ζωή, όταν κάτι είναι μέσα στη ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Μαυροφορεμένος στον αέρα του Όλα Γκουντ ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το θάνατο της μαμάς του

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε και πάλι στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ καθώς πριν από μια εβδομάδα έχασε την μητέρα του. Μάλιστα, ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξή τους.

«Το ζήσαμε κι αυτό, έτσι είναι η ζωή! Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται. Να ευχαριστήσω και εσάς, αλλά και όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ελένη, την κυρία που πρόσεχε τη μητέρα μου και που στα χέρια της έφυγε.

Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη που έκαναν ότι ήταν δυνατόν. Και θέλω να ευχαριστήσω και τη Βούλα Πατουλίδου που με βοήθησε πολύ. Ήταν αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας, ήταν αναμενόμενο… Προετοιμάζεσαι κάπως.

Μετά από αυτή την ιστορία δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος το ξαφνικό, το αναπάντεχο. Ξέρω ότι το κενό που άφησε η μανούλα είναι δυσαναπλήρωτο, ξέρω ότι μέσα σου πονάς, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παρίστασαι εδώ μαζί μας.»