Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη που έχω είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021»

«Δεν υπάρχει τίποτα να κρύβουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη που έχω είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021»

Με αφορμή τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει ο Κωστής Μαραβέγιας καθώς παρουσιάζει την εκπομπή «Δυνατά» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην δική του περιπέτεια με τη λεύκη.

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια

«Δεν αισθάνομαι καθαρόαιμος παρουσιαστής…στην εκπομπή μου κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνω στις συναυλίες μου και όταν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι φίλοι πιο πολύ και γνωστοί μου, υπάρχει αυτή η οικειότητα, η άνεση και ζεστή κουβέντα που υπερβαίνει λίγο το «παρουσιαστικό – δημοσιογραφικό» πλαίσιο.

Δε μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση αλλά δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής. Όταν δω κάτι που με ενδιαφέρει θα το παρακολουθήσω». Ήταν μια περίοδος που δεν είχα πολύ αισιοδοξία, ήμουν στις σκοτεινές μου μέρες και ήθελα να γράψω κάτι που θα μου δώσει ενέργεια να σηκωθώ και τα κατάφερα.

Τα τρια τελευταία χρόνια είμαι βίγκαν, έκοψα και το αλκοόλ μαζί. Άλλαξα τρόπο ζωής. Αισθάνομαι καλύτερα σωματικά.. Κάνω περιοδικά εξετάσεις, δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο.

Πήρα και ένα διαιτολόγιο για το τι μπορώ να τρώω συνδυαστικά… Αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο νομίζω δε θα έκανα τίποτα από αυτά…. Οι γυναίκες δε με φλερτάρουν καθόλου.

Η διαφορετικότητα είναι στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό, για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά να τα ξεπεράσουμε και δεν υπάρχει τίποτα να κρύβουμε. Είναι της μόδας».

«Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, για εμένα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για την συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει για εκείνη μιας και είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο ρόλος του παρουσιαστή που ανέλαβα φέτος είναι πολλαπλός και σύνθετος και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικός. Και τόνισε: «Στο Voice πήγαινα στα καμαρίνια, και μιλούσα με συνάδελφους πριν βγω στην εκπομπή, ενώ στο «δυνατά» είμαι σε συνεχές τρέξιμο», ανέφερε για το γνωστό μουσικό σόου.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας: «Έχει τύχει να γράψω τραγούδι στο μετρό παρατηρώντας εάν ζευγάρι», αποκάλυψε για την πηγή έμπνευσης του.

Και πρόσθεσε για την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του: «Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Ήταν λογία καρδίας.

Ήμουν ακόμα με τη ζάλη του ανθρώπου που μόλις είχε γιορτάσει την αγάπη του», δήλωσε για την ανάρτηση του και τα θετικά σχόλια που άκουσε από γνωστούς και μη φίλους του. Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο. Για μένα ο έγγαμος βίος αρχίζει όταν εάν ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει».