Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Τι συνέβη

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς
News 22.11.2021 18:11
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την πόρτα του χειρουργείο θα περάσει σε λίγους μήνες όπως όλα δείχνουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κάτι που πρόκειται να πυροδοτήσει «βόμβα» στο παγκόσμιο τένις.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο Έλληνας πρωταθλητής στα τελευταία δύο τουρνουά αποσύρθηκε λόγω προβλήματος στον αγκώνα και χρειάστηκε να επισκεφθεί τον γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν εκείνος είχε πρόβλημα στο ίδιο σημείο.

Το πρόβλημα στο σημείο αυτό τον ταλαιπωρεί από το 2014 και αν υποβληθεί σε εγχείρηση είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.

«Βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιταλική La Stampa έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που δέχθηκε την περίοδο της κρίσης καθώς και στην κριτική που του έχει ασκηθεί ανά καιρούς.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έζησα στην περίοδο που η κρίση ήταν πολύ άσχημη, η Ελλάδα ζούσε στο χάος και αυτό παρέσυρε και μένα, έτσι λειτουργεί ο ρατσισμός.

Βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου, αλλά αυτό μου έδωσε και τη δύναμη να σπάσω αυτά τα στερεότυπα, αυτές οι προσβολές που δεχόμουν για την καταγωγή μου με έκαναν να θέλω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε οι Έλληνες.

Η οικονομική κρίση ήταν μια αποτυχία των πολιτικών, όχι του λαού. Αφού η Ελλάδα ήταν σε ένα χάλι, τότε έτσι ήμουν και εγώ στα μάτια τους. Και για όσους με κατηγορούν ότι δεν με ένοιαζε επειδή έπαιζα τένις, ήταν πολύ δύσκολη εκείνη η εποχή για μένα και με δίδαξε να μην κρίνω αυθαίρετα τους ανθρώπους.

Συνήθως, όταν κάτι πάει στραβά ξεσπάμε στους λάθος ανθρώπους, δεν εστιάζουμε σ' αυτούς που πραγματικά προκαλούν το πρόβλημα. Είναι μια κακή συνήθεια που όλοι θα έπρεπε να ξεφορτωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς συνέντευξη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απόστολος Τσιτσιπάς για Στέφανο Τσιτσιπά: «Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο»

Η απάντηση της κυβέρνησης στα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο

Share