Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Τσιτσιπά - Μπουρούση και Παππά για να βοηθήσουν στην αποκατάστασή της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Τσιτσιπά - Μπουρούση και Παππά για να βοηθήσουν στην αποκατάστασή της

Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έχει συγκινήσει το πανελλήνιο καθώς η ίδια συνεχίζει ακόμη να παλεύει, αφού έχει μπροστά της πολυετή χειρουργικό αγώνα μετά από τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην υγεία της.

Έτσι λοιπόν, κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θέλησαν να σταθούν έμπρακτα στο πλάι της, προσφέροντάς συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό να βοηθήσουν στον αγώνα αποκατάστασής της.

Μάλιστα, θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ , ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς .

Επιπλέον, Η δημοπρασία για την ενίσχυση της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα διαρκέσει δυο εβδομάδες με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

«Πόση αρρώστια να αντέξει ο κόσμος...» - Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Λίγο καιρό μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα και την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έζησε μία πολύ άσχημη εμπειρία, όταν ένας άγνωστος χρησιμοποιώντας το όνομα της δράστιδας την έκανε follow στο Instagram από έναν ψεύτικο λογαριασμό.

«Είναι ακόμη επικίνδυνη» είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Εφης Κακαράντζουλα με 15 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από ότι φαίνεται ωστόσο, το «φάντασμα» της ίδιας συνεχίζει να τη στοιχειώνει ενώ προσπαθεί να χτίσει τη νέα ζωή της, εμφανιζόμενη και στην εβδομάδα μόδας προ ημερών.

Όπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε λοιπόν η Ιωάννα, ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα της δράστριας της επίθεσης εις βάρος της την έκανε... follow στο Instagram.

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα στη πρώτη της ανάρτηση και παραθέτει στη συνέχεια παραθέτει το μήνυμα: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

Η οργισμένη ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου Έφη Κακαράντζουλα