"Λύγισε" στον αέρα του MEGA ο Γιάννης Καλλιανός - "Έχω φτάσει στα όρια μου"

Στο νοσοκομείο οι γονείς του με κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Θετικοί στον κορωνοϊό είναι οι γονείς του Γιάννη Καλλιάνου, με τον ίδιο το απόγευμα της Δευτέρας να μιλάει ζωντανά στην εκπομπή “Live news”. Μάλιστα, ο ίδιος λύγισε" στον αέρα, καθώς αποκάλυψε πως η μητέρα του και ο πατέρας του πλέον βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η συγκίνηση του Καλλιανού για τους γονείς του

«Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να μιλήσω Νίκο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ασθένεια, που μπορεί μετά από 10 ημέρες να σε στείλει στο νοσοκομείο, εκεί που δεν το περιμένεις. Πρόκειται για ασθένεια που μπορεί να σου κάμει μια πολύ σοβαρή πνευμονία την 13η ημέρα.

Η μητέρα μου πήγαινε καλά, αλλά μετά τη 12η ημέρα της έκανε ισχυρή πνευμονία. Ο πατέρας μου είναι καλύτερα. Ζητώ συγγνώμη. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Πρέπει να πιεστεί ο κόσμος ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι και να αφήσουμε τις παρανοϊκές σκέψεις. Οι γονείς μου και οι δύο ήταν εμβολιασμένοι. Η μητέρα μου με δύο δόσεις, ο πατέρας μου έκανε και την τρίτη και μάλιστα ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και έχει πάρα πολλά προβλήματα. Δόξα τω Θεώ ο πατέρας μου που έκανε την τρίτη δόση πηγαίνει πολύ καλύτερα

Έχω φτάσει στα όρια μου, γιατί δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Ζητώ συγγνώμη που κλαίω στην τηλεόραση. Αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό που συμβαίνει, να μην μπορείς να δεις τους γονείς μου. Ο ένας στον Ευαγγελισμό, ο άλλος στο Γεννηματά ».

"Δύσκολες" στιγμές για τον Γιάννη Καλλιάνο με το νεογέννητο στο σπίτι

Ο Γιάννης Καλλιάνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό είναι αρκετά ενεργός, καθώς ο ίδιος δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του αλλά πάντα συνοδεύονται και από ένα κείμενο στο οποίο εκφέρει την δική του άποψη.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αυτή τη φορά θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση στην οποία όχι μόνο δεν παραπονιέται αλλά χαίρεται μιας και μπορεί να μην πήγε διακοπές και να έμεινε στην Αθήνα αλλά είναι εμφανές ότι μετά τον ερχομό του παιδιού του, το πρόγραμμά του έχει αλλάξει κατά πολύ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε χαρακτριστικά: «Τη βλέπετε αυτή τη βεράντα; Βλέπετε και αυτή την κούνια από πίσω μου; Εδώ λοιπόν περνάω τις διακοπές μου φέτος. Στην Αθήνα φυσικά. Ούτε στο χωριό μου δεν κατάφερα να πάω για να ξεφύγω για λίγο από τη μεγαλούπολη, έστω για λίγες μέρες, τώρα που έχω άδεια. Επίσης δεν κοιμάμαι τα βράδια... Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν με απασχολεί καθόλου. Όταν ο μπέμπης μου κλαίει όλη μέρα είναι πολύ γλυκό... και διακοπές να μην κάνεις και άϋπνος να είσαι!».

Η φωτογραφία στο Facebook

Η ανάρτηση στο Facebook