Σασμός: "Αν μιλήσει ο Μανωλιός, θα..." - Η αποκάλυψη "βόμβα" του Χατζησταματίου

Οι αποκαλύψεις του για την σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Ο Στρατής Χατζησταματίου κι η Αλίνα Κωτσοβούλου βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (22/11) καλεσμένοι στο Στούντιο 4. Οι δύο ηθοποιοί μεταξύ άλλων μίλησαν για την συμμετοχή τους στην σειρά, Σασμός (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Μάλιστα, αποκάλυψαν και τον λόγο που ο Μανώλης διστάζει να πει την αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, δηλαδή τον Μαθιό.

Οι αποκαλύψεις Χατζησταματίου - Κωτσοβούλου για τον Σασμό

«Αν μιλήσει ο Μανωλιός, θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα. Είναι κάτι συνδυαστικό, είναι ένας χαρακτήρας δομημένος από την αρχή. Είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ καταπιεστικό περιβάλλον, πολύ ξεχωριστός μέσα σε αυτό. Από πριν από το κεντρικό συμβάν, ο φόβος ήταν στοιχείο του χαρακτήρα του αλλά μετά από αυτό εκτοξεύεται. Εγώ πιστεύω ότι από την μία είναι ο φόβος κι από την άλλη η αγάπη για τον φίλο του.

Το γεγονός ότι είδε πως ο δολοφόνος είναι ένας τόσο κοντινός του άνθρωπος, έχει δεύτερες σκέψεις για το τι μπορεί να σημαίνει η αποκάλυψη αυτή» είπε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Τι θα δούμε σήμερα (22/11) στον Σασμό

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 46

Ο παπά Μιχάλης βλέπει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυμμένα για πάντα… Ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη και ρωτά τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται. Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει το θυμό της να βράζει και απειλεί τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη. Παράλληλα, ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’ ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας…