«Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς» - Απασφάλισε η Μιμή Ντενίση

«Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;».

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς» - Απασφάλισε η Μιμή Ντενίση

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία που πρωταγωνιστεί, στα δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της, αλλά και στο κομμάτι του εμβολιασμού των συναδέλφων της.

Οι δηλώσεις της Ντενίση

«Είναι μια ανοησία πως η κόρη μου ήταν παραγωγός στην ταινία. Δε ξέρω από πού βγήκε. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Τι παραγωγός να ήταν η Μαριτίνα; Η Μαριτίνα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει business. Ήταν στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή ακριβώς οι σπουδές της είναι πάνω σε αυτό, έκανε τιμολόγια και καταγραφές. Δεν την κάνει παραγωγό της ταινίας.

Εμείς δεν έχουμε ηθοποιό που δεν είναι εμβολιασμένος. Εδώ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Όλοι είμαστε εμβολιασμένοι. Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς και τεχνικούς. Όπως και οι θεατές, εμείς τι είμαστε; Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;».

«Μου λέει: "Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας"»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/10) η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα ταινία της, το «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε ένα σκηνικό που συνέβη στα γυρίσματα, όταν οι κομπάρσοι "επιτέθηκαν", στο πλαίσιο του σεναρίου, σε εκείνη και τον Λεωνίδα Κακούρη.

«Όταν φτάσαμε στον Πολιχνίτο, έπρεπε να αρχίσει η καταστροφή, Όπου περπατούσαμε στον δρόμο εγώ με τον Λεωνίδα Κακούρη, πλήθος μας έσπρωχνε και σκότωναν τον άντρα μου, τον Κακούρη. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι, όλο. Οι άνθρωποι έμειναν μέχρι τις 6 το πρωί, 3-5 βράδια. Τους λέει λοιπόν ο βοηθός, θα τρέχετε και θα σπρώχνετε.

Είχαμε πάρα πολλούς κασκαντέρ και όλοι ήταν Βούλγαροι -εμείς δεν έχουμε τέτοια σχολή- καταπληκτικοί. Αρχίζουν να τρέχουν, έρχονται οι Τσέτες, αρπάζουν τον Κακούρη -εγώ πρέπει να σταθώ να κλαίω. Όμως, το χωριό που έχει οργιάσει, ενώ εγώ εδώ είμαι στο κλάμα, συνεχίζουν πίσω να σπρώχνουνε, όπου πέφτουμε με την Αναστασία και χανόμαστε ξαφνικά από το πλάνο. Σηκωνόμαστε και λέω παιδιά δεν θα σπρώχνετε τόσο, δεν είναι αληθινό πρέπει να γίνει λίγο πιο μαλακά.

Βγαίνουν οι Τσέτες με τα όπλα, μας πιάνουν με τον Κακούρη να μας κοπανάνε. Μου λέει: «Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας». Αυτοί μας χτύπαγαν κανονικά», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.