Ελένη Μενεγάκη: "Πόσα πράγματα έχουν αλλάξει" - Το σχόλιό της για την φιλία Βίσση - Βανδή

Με αφορμή την κοινή εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη:

Ένα απόσπασμα από την κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή σε κέντρο διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη σχολίασε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αφού λοιπόν προβλήθηκαν μερικά πλάνα με τις δύο τραγουδίστριες, η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει την φιλία των δυο γυναικών αλλά και την φημολογούμενη κόντρα που είχαν στο παρελθόν.

Το σχόλιο της Μενεγάκη για την φιλία Βίσση - Βανδή

«Υπήρξε κάποια άτυπη έχθρα μεταξύ τους, αλλά ειπώθηκε πως αυτό βγήκε από τους fans, δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες, έχει να κάνει με όσα έχουν μεσολαβήσει, πόσα πράγματα έχουν αλλάξει, άμα δεις ψυχρά την αλήθεια, λες, πραγματικά τι έχουμε να χωρίσουμε, δεν κάνουμε και κάτι μαζί να γίνει χαμός».

Ελένη Μενεγάκη για Βίσση - Βανδή

J2US: Χαλασμός στον αέρα με το απρόοπτο τηλεφώνημα της Άννας Βίσση στη Δέσποινα Βανδή

Στο αποψινό live του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς την ώρα που οι κριτές προσπαθούσαν να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους η Άννα Βίσση η οποία μετά από την πιο γλυκιά εξομολόγηση, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια δίχως να γνωρίζει πως μιλούν στον αέρα είπε να πει λίγο με τη φιλενάδα της για το πόσο ωραία πέρασαν στη χτεσινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να ζητήσει από την Δέσποινα Βανδή να την βάλει σε ανοιχτή ακρόαση. Έτσι, αφού χαιρετήθηκαν πρώτα, της ζήτησε να του πει ένα ρεφρέν για απολαύσει τη φωνή της.