Σασμός: Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Φωτογραφία από το backstage της σειράς του ALPHA

Θοδώρα και Αργυρώ σε απολαυστικές στιγμές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Φωτογραφία από το backstage της σειράς του ALPHA

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και η Δανάη Παππά, δηλαδή η «Αργυρώ» και η «Θοδώρα» είναι δύο από τις πιο σημαντικούς ρόλους της σειράς του ALPHA, Σασμό (διαβάστε εδώ και ένα δυνατό spoiler).

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν επαφές σαν πρωταγωνίστριες, ωστόσο στην πραγματική ζωή φαίνεται πως είναι αρκετά καλές φίλες και πως περνούν πολύ καλά στα παρασκήνια.

Μάλιστα, η Χριστίνα και η Δανάη έκαναν ένα μικρό διάλλειμα και φωτογραφήθηκαν μαζί, ωστόσο δεν κατάφεραν να μείνουν σοβαρές, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα η δεύτερη.

«Θα θέλαμε να ήταν μια σοβαρή φωτογραφία αλλά πιστέψτε μας ήταν αδύνατον», έγραψε η Δανάη Παππά στο Instagram.

Η φωτογραφία των Φαμέλη - Παππά από τα παρασκήνια του Σασμού

«Έχω πάρει με απόκρυψη τηλέφωνο τη “Θοδώρα” , Δανάη Παππά, από τον Σασμό και την έχω βρίσει»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, που είναι φανατικός θαυμαστής της σειράς Σασμός - δείτε τις εξελίξεις της νέας εβδομάδας. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έφτασε σε σημείο να πάρει τηλέφωνο στην Δανάη Παππά που υποδύεται την Θεοδώρα με απόκρυψη και την... έβρισε.

Τι παρακολουθείς φέτος στην τηλεόραση;

Είμαι φαν του Σασμού σε σημείο που ντρέπομαι. Έχω “προδώσει” λίγο τις Άγριες Μέλισσες. Λατρεύω τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είμαι ερωτευμένος μαζί της από όταν έκανε τη Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες. Θα σου πω, για να γελάσεις, πως έχω πάρει με απόκρυψη τηλέφωνο τη “Θοδώρα”, Δανάη Παππά, και την έχω βρίσει. Και στη Μαρία Τζομπανάκη, όταν την είδα από κοντά, της είπα δυο λογάκια, αλλά ντράπηκα λιγάκι και το σταμάτησα.

Το τηλεφώνημα του Γιάννη Πουλόπουλο στην Δανάη Παππά για τον Σασμό

Ποια είναι η γνώμη σου για τα ριάλιτι;

Το Big Brother δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έχω γελάσει, έχω διασκεδάσει πάρα πολύ με το Bachelor. Περνάω καλά γιατί οι συμπεριφορές και οι ατάκες των κοριτσιών είναι απίστευτες. “Αρχαία ερείπια”, “τι χρώμα είναι βαμμένη η Ακρόπολη” είναι ατάκες που έχουν γράψει.