«Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω στη σκηνή...»

«Είχα μαγκωθεί πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω στη σκηνή...»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ακόμη περισσότερο μετά από τις καταγγελίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Έχω δεχτεί σαν φέρελπις ηθοποιός στα 20 μου κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση για τον χορό αρχαίας κωμωδίας. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη.

Το έκανα, είδε τι ήθελε να δει, αλλά είχα μαγκωθεί, ήταν πάρα πολύ δύσκολο», αποκάλυψε κλείνοντας. Υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν ήθελα να διαβάσω, που τότε με στεναχώρησαν. Στην κίνησή μου να φύγω από την Ελλάδα πολύς κόσμος έγραψε ότι μπορεί να είμαι ψώνιο που πάει να κάνει καριέρα στην Αμερική.

Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω να κάνω τον κομπάρσο. Όχι ότι είναι κάτι κακό να είσαι κομπάρσος, απλά τη στιγμή που ειπώθηκε, εγώ είχα κάνει ήδη επεισόδια για το ΗΒΟ».

«Έχω φάει πολύ λάσπη από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές»

Στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή “Ιστορίες του Hollywood” παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος πέταξε "καρφιά" σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα σε μεγάλο ζευγάρι της τηλεόρασης.

Όπως εξομολογήθηκε, του έχουν ρίξει πολύ λάσπη λόγω της απόφασης του να πάει στο Λος Άντζελες και να ανοίξει και εκεί τα "φτερά" του στο χώρο της υποκριτικής.

«Έχω φάει πολύ λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές. Κανένας παρουσιαστής και καμία παρουσιάστρια δεν κοιτάζει να δει τι credits έχεις πριν μιλήσει και πριν ανοίξει το στόμα του και πριν πει… κοίτα ο Βασιλόπουλος είναι στο Λος Άντζελες και κάνει τον κομπάρσο. Στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Χρήστος  Βασιλόπουλος σεξουαλική παρενόχληση

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν πολύ άσχημο για μένα να ακολουθώ το όνειρό μου και να βλέπω τη συνέχεια της ελληνικής πορείας μου σαν πορεία στο Λος Άντζελες να κατακρίνεται. Δεν περίμενα καν από μεγάλους δημοσιογράφους που είναι στα πρωινά, σε μεγάλα κανάλια, να μην είναι ενημερωμένοι πριν ανοίξουν το στόμα τους κα να ρίχνουν τόση λάσπη ακατάπαυστα». Ενώ, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός για διαφήμιση έχει πάρει πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.