Άρης Σερβετάλης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άρης Σερβετάλης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του

Εδώ και κάτι ώρες έχουν ξεσπάσει οι περισσότεροι με το θέμα του Άρη Σερβετάλη ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν συμφωνεί με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή για αυτό και σπάνια τους βλέπουμε σε εξόδους μαζί με την Έφη Μπίρμπα.

Να τονίσουμε, πως ο Άρης Σερβετάλης και η αγαπημένη του σύζυγος, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάο βήμα στην σχέση τους, το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα φαίνεται η σχέση τους να κρατά γερά αφού είναι τρελά ερωτευμένοι.

Μάλιστα για τον γάμο του, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει δημόσια: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον. Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη».

Κατά καιρούς η κάμερα του YouWeekly.gr τους έχει απαθανατίσει μαζί. Μάλιστα, εμείς έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Σερβετάλη - Μπίρμπα

Σερβετάλης - Έφη

Μπίρμπα - Σερβετάλης

Ζευγάρι Μπίρμπα - Σερβετάλης
Σερβετάλη - Μπίρμπα Ζευγάρι

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις της Φαίης Κοκκινοπούλου κατά του Σερβετάλη

Ο κακός "χαμός" έχει γίνει ύστερα από την γνωστοποίηση της είδησης πως ο Άρης Σερβετάλης θέλησε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» όπου πρωταγωνιστεί καθώς δεν είναι σύμφωνος με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Έτσι, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να πάρουν θέση στο συγκεκριμένο γεγονός αφού απόρησαν. Ένας από αυτούς ήταν και η Φαίη Κοκκινοπούλου η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τοποθετήθηκε.

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει. Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.


Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».