Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Έσπασε" τη σιωπή της η μεριά του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό - «Τον κρέμασαν στα μανταλάκια»

«Η σιωπή μας είναι θέση και όχι αδυναμία»

News 23.11.2021 11:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) η δικηγόρος του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας της έχει αποδεικτική στοιχεία για την αθωότητά του.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου του ηθοποιού

«Η σιωπή που μέχρι σήμερα επιλέγουμε αποτελεί θέση και όχι αδυναμία, αφού συνειδητά επιλέγουμε να απαντήσουμε θεσμικά παραδίδοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Εκπροσωπώ έναν άνθρωπο που ακόμα και τη στιγμή που τον «κρέμασαν στα μανταλάκια», παραβιάζοντας εκτός των άλλων το τεκμήριο αθωότητάς του, αποφάσισε να μην ενστερνιστεί συμπεριφορές των μηνυτριών, αλλά να επιδείξει ταπεινότητα και σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πακιρτζίδου.

«Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω στη σκηνή...»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ακόμη περισσότερο μετά από τις καταγγελίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

«Έχω δεχτεί σαν φέρελπις ηθοποιός στα 20 μου κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση για τον χορό αρχαίας κωμωδίας. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη.

Το έκανα, είδε τι ήθελε να δει, αλλά είχα μαγκωθεί, ήταν πάρα πολύ δύσκολο», αποκάλυψε κλείνοντας. Υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν ήθελα να διαβάσω, που τότε με στεναχώρησαν. Στην κίνησή μου να φύγω από την Ελλάδα πολύς κόσμος έγραψε ότι μπορεί να είμαι ψώνιο που πάει να κάνει καριέρα στην Αμερική.

Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω να κάνω τον κομπάρσο. Όχι ότι είναι κάτι κακό να είσαι κομπάρσος, απλά τη στιγμή που ειπώθηκε, εγώ είχα κάνει ήδη επεισόδια για το ΗΒΟ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έχω δεχτεί κι εγώ σεξουαλική παρενόχληση" - Η Ματθίλδη Μαγγίρα σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά

"Έλεος, όλα έχουν τα όριά τους" - Ξέσπασε η Ηρώ Λούπη για τις καταγγελίες

Share