Κατερίνα Κόρου για Ορφέα Παπαδόπουλο: «Υπήρχαν και άλλοι ανεμβολίαστοι στον θίασο»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Κόρου για Ορφέα Παπαδόπουλο: «Υπήρχαν και άλλοι ανεμβολίαστοι στον θίασο»

Στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» μίλησε η Κατερίνα Κόρου το πρωί της Τρίτης 23/11 όπου αναφέρθηκε στον Ορφέα Παπαδόπουλο μετά από την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον αλλά και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η Κατερίνα Κόρου θέλησε να πάρει θέση στην κόντρα αφού δεν δίστασε να στηρίξει τον Ορφέα Παπαδόπουλο μιας και όπως αποκάλυψε υπήρξαν κι άλλοι οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστου στον θίασο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Κόρου

«Καταρχήν όταν είχαμε πρόβες δεν είχε νοσήσει ο Ορφέας, νόσησε και το μάθαμε λίγες μέρες πριν από μία παράσταση που είχαμε στις Ιωνικές γιορτές, μετά μεσολάβησε η απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη και έτσι η παράσταση μετατέθηκε ένα μήνα αργότερα, άρα ο Ορφέας στις επόμενες παραστάσεις και μετά την καραντίνα που υπέστη, ήταν σε όλες τις παραστάσεις κανονικά».

Ποια είναι η Κατερίνα Κόρου

Η Κατερίνα Κόρου γεννήθηκε στην Αθήνα, από την Ασημίνα Κόρου και τον Γιώργο Κόρο, τον γνωστό λαϊκό και παραδοσιακό βιολιστή, γιο του Νίκου Κόρου, ιεροψάλτη και δασκάλου Βυζαντινής μουσικής.

Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα έκανε σπουδές ξένης γλώσσας και σπουδές στο πιάνο. Την ίδια εποχή ασχολείται με την σύνθεση, μπαίνει δημιουργικά στο χώρο του τραγουδιού και γίνεται γνωστή κάνοντας επιτυχίες.