Θετικός στον κορωνοϊό παρουσιαστής του ΣΚΑΪ

Λίγο αφού έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό παρουσιαστής του ΣΚΑΪ

Η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεφεύγει στην Ελλάδα (δείτε εδώ την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ) και έτσι πριν από λίγο έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον ιό και ένας παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο λόγος για τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος μιλώντας στο enikos.gr, εξήγησε πως κόλλησε κορωνοϊό μόλις λίγες μέρες αφού έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου.

Όπως είπε, μετά το εμβόλιο είχε συμπτώματα και ο γιατρός του είπε ότι είναι φυσιολογικά ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με αρνητικό τεστ.

Παρόλα αυτά, αργότερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όταν την Δευτέρα (22/11) έκανε μοριακό τεστ, το οποίο έδειξε και την αλήθεια.

Νίκος Στραβελάκης κορωνοϊός

Θετικός στον κορωνοϊό και ένας παρουσιαστής του Star

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του STAR, Γιώργος Ευγενίδης. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μετά το πένθος που έζησε, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορωνοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα».

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη και την ζωή του

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013. Επιλέγοντας ανάμεσα σε Βερολίνο και Αθήνα, ξεκίνησε σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Freie Universität του Βερολίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε να συνεργάζεται ως πολιτικός συντάκτης με διαδικτυακά μέσα, ραδιόφωνα και εφημερίδες, καλύπτοντας τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Βερολίνου και Αθήνας. Εργάζεται στην ενημερωτική ιστοσελίδα KoolNews.gr και στην εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα "Η Αξία", καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Κεντροδεξιάς.