Συγκινεί η εξομολόγηση της Μάλφα για τον Σκιαδαρέση - «Είμαι ευγνώμων»

«Δεν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί η εξομολόγηση της Μάλφα για τον Σκιαδαρέση - «Είμαι ευγνώμων»

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και στις κόρες τους (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το καλοκαίρι) που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την υποκριτική ακολουθώντας τα βήματα των γονιών τους.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Μάλφα για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τις κόρες τους

«Είναι κουραστικό να δουλεύω 15 και 18 ώρες τη μέρα, αλλά δε μου ήταν δύσκολο. Τα παιδιά είδαν τις δυσκολίες και το σκέφτηκα όταν μου είπαν πως θέλουν ν’ ασχοληθούν με το επάγγελμα, γιατί είναι ασταθές. Ο μόνος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις είναι η διαδρομή. Πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα και να γνωρίσεις ανθρώπους για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Δεν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Έτυχε να συναντήσω αυτόν τον άνθρωπο και είμαι ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

"Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω"

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (3/11) η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τον άνδρα της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως την περιόδο της καραντίνας η σχέση τους αναθερμάνθηκε (διαβάστε εδώ και την συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στο YOU).

«Η καραντίνα ήταν μια περίοδος ξεκούρασης για εμένα γιατί δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς. Μου έλειψε η οικογενειακή γαλήνη. Με τον Γεράσιμο ήταν τέλεια. Ένα ζευγάρι που δεν βλέπεται σχεδόν ποτέ για αυτό κρατάει και ο έρωτας, επιτέλους συναντήθηκε. Αναθερμάνθηκε η σχέση. Εμείς είμαστε τυχεροί, συναντήσαμε ο ένας τον άλλο και επικοινωνήσαμε. Θαυμάζω πολύ τον Γεράσιμο. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ευφυής, έξυπνος, αγωνιστής.

Είναι πολλά πράγματα, είναι όσα θέλει μια γυναίκα. Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω. Αν αγαπάς τον άλλο και τον νοιάζεσαι και του κάνεις μικρές εκπλήξεις και είσαι όμορφος για τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου είναι πολύ ωραία. Εγώ δεν ζηλεύω. Ο Γεράσιμος είναι πολύ ωραίος, μου λένε φίλες μου ότι είναι πολύ σέξι. Χαίρομαι, δεν ζηλεύω, αφού τον διάλεξα. Όταν φλερτάρουν τον αγαπημένο σου είναι ωραίο, χαίρομαι».