Χάρης Τζωρτζάκης κατά Σερβετάλη - «Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που πράττει»

"Κόλαφος" ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Τζωρτζάκης κατά Σερβετάλη - «Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που πράττει»

Δηλώσεις στην εκπομπή T-Live έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο μπροστά σε εμβολιασμένους.

Το σχόλιο του Χάρη Τζωρτζάκη για τον Άρη Σερβετάλη

«Στο Άγιο Όρος υπάρχει ένας αποκλεισμός εδώ και αιώνες που απαγορεύει στις γυναίκες να εισέλθουν σε έδαφος της πατρίδας μας. Δεν είδα ποτέ καμία δήλωση που να λέει ότι “εγώ δεν θα ξαναπάω μέχρι να αρθεί ο αποκλεισμός των γυναικών”. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει και κρίνεται γι’ αυτά που πράττει. Α λα καρτ όμως δικαιώματα και α λα καρτ αντίδραση για την ελευθερία δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Σερβετάλη: «Είναι αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους»

Ο Άρης Σερβετάλης ανακοίνωσε εχθές 22/11 την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος» όπου πρωταγωνιστεί καθώς όπως υποστήριξε δεν είναι σύμφωνος με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Από τότε αρκετά είναι τα άτομα τα οποία θέλησαν να πάρουν θέση και να εκφράσουν την δική τους άποψη. Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έκανε ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί…οκ. Διαφωνεί με μία Κυβερνητική απόφαση...οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη Χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…».