Απασφάλισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά - «Όλο αυτό ήταν άγριο»

«Έδωσα "μάχη" για να λέω την άποψή μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά - «Όλο αυτό ήταν άγριο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά μετά το σχόλιο που έκανε για εκείνον και τον τρόπο που σχολιάζει τα ντυσίματα στην εκπομπή του (δείτε το εδώ).

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξήγησε πως ήταν πολύ σημαντικό που βγήκε να πει την άποψή της και μια γυναίκα που σχολιάστηκε από τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ελένης Μαλασίδου).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Νίκο Μουτσινά

«Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι.

Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μαλασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μετρά χρόνια η κόντρα τους - Το επίμαχο βίντεο Καπουτζίδη με Μουτσινά από το 2013

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς, εξαιτίας μιας συνέντευξης του πρώτου που "καρφώνει" ξεκάθαρα τον παρουσιαστή.

Ωστόσο, η μεταξύ τους αντιπαράθεση δεν είναι καινούργια μιας και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα από το 2013.

Μάλιστα, το Πρωινό έπαιξε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ένα επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Γιώργος Καπουζίδης και η Δέσποινα Βανδή παρουσίασαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε προχωρήσει και τότε σε αρκετά αιχμηρά σχόλια για τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή μερικές δηλώσεις του στο Δέστε Τους με την Μαρία Ηλιάκη.