"Χείμαρρος" ο Άρης Λεμπεσόπουλος για τον Σερβετάλη - «Μόνος του έπαιζε στην παράσταση;»

«Είναι ανεμβολίαστος ο Άρης Σερβετάλης;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν θέλει να παίζει μόνο μπροστά σε εμβολιασμένους.

Οι δηλώσεις του Άρη Λεμπεσόπουλου για τον Άρη Σερβετάλη

«Η Τέχνη είναι για όλους. Είναι ανεμβολίαστος ο Άρης Σερβετάλης; Είναι δικαίωμα του καθενός να μη το κάνει. Με ρωτάτε για ένα πρόσωπο που κατέβασε μια παράσταση. Μόνος του παίζει στην παράσταση;

Μάλλον είναι αναγκαίο το εμβόλιο, αν έχω κάτι και σε κολλήσω; Εγώ εμβολιάστηκα και θα κάνω το τρίτο, γιατί αυτό θεώρησα ότι είναι το σωστό», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

"Διαφημίζεται σαν σωτήρας και..." - Τι είχε δηλώσει στο παρελθόν για το εμβόλιο του κορωνοϊού ο Άρης Σερβετάλης

Χαμός έχει επικρατήσει τα τελευταία 24ωρα με τον Άρη Σερβετάλη, λίγο μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση "Ρινόκερος". Αιτίας αυτής της απόφασης ήταν πως δεν επιθυμούσε να παίζει μόνο για τους εμβολιασμένους.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα έχει εκφράσει και στο παρελθόν την αντίθεσή του με τα μέτρα κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν είχε μιλήσει δημόσια για τη Θεία Κοινωνία υποστηρίζοντας πως έχει την ανάγκη να κοινωνεί, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών.

«Αν ήταν να κοινωνώ με πλαστικά κουταλάκια, θα έπαιρνα μαζί μου και Θεία Κοινωνία να τη βάλω στην κατάψυξη. Η Θεία Κοινωνία είναι το σώμα και το αίμα του Χριστού, υπάρχει μια πνευματική διάσταση σε αυτό το μυστήριο που υπερβαίνει τον φυσικό κόσμο. Προσωπικά έχω την ανάγκη της Θείας Κοινωνίας όπως κάποιος άλλος χρειάζεται το φαγητό, πεινάω πνευματικά. Με στηρίζει, είναι η πνευματική τροφή μου. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να το κατανοήσουν όλοι αυτό, αλλά θα ήθελα να το σέβονται», είχε πει χαρακτηριστικά στο Βήμα.

Σε μια συνέντευξη του επίσης στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει για το εμβόλιο: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Η δήλωση που είχε κάνει ο Σερβετάλης για τον κορωνοϊό