Τάσος Τρύφωνος: Η συνάντηση με την Άννα Βίσση και το παράπονό του στην τραγουδίστρια

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Τρύφωνος: Η συνάντηση με την Άννα Βίσση και το παράπονό του στην τραγουδίστρια

Μπορεί η Άννα Βίσση αυτές τις μέρες να βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για μερικές εμφανίσεις, στις οποίες έδωσε το παρόν και η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο αμέσως μετά ταξίδεψε στην Κύπρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφθηκε μάλιστα κι γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος. Εκεί, ο γνωστός παρουσιαστής απαθανάτισε την συνάντησή τους, βγάζοντας βίντεο και εκφράζοντας στην Άννα Βίσση το παράπονό του που δεν αντάλλαξαν φιλί στο στόμα, όπως έκανε με την Δέσποινα Βανδή!

Το βίντεο Βίσση - Τρύφωνος

Έβαλε τα κλάματα η Βίσση στην Αννίτα Πάνια εξαιτίας του Καρβέλα - Τι συνέβη

Η Αννίτα Πάνια κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Ανοιχτά» την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - δείτε τι ώρα θα παίζει στο OPEN - και η πρώτη της καλεσμένη είναι η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια θα μιλήσει για όλα, όπως για παράδειγμα την δυνατή σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Η εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα" πρόβαλλε αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή, όπου είδαμε την καλλιτέχνιδα να βουρκώνει λόγω ενός γράμματος που της έστειλε και το διάβασε δημόσια.

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω...» έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση λοιπόν δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της με αποτέλεσμα να βουρκώσει και η Αννίτα Πάνια να την αγκαλιάσει.