Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Βίσση και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Βίσση και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (23/11) μέρα για την Άννα Βίσση, καθώς η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια φυσικά θέλησε να της στείλει τις ευχές της και δημόσια.

Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες και παρόλο που τους χωρίζει η απόσταση, μιας και η Σοφία μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, φροντίζουν να διατηρούν συνεχώς επικοινωνία.

Η Άννα Βίσση λοιπόν, που αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με την μονάκριβή της, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες της Σοφίας και να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Οι ευχές της Βίσση στην Σοφία Καρβέλα για τα γενέθλιά της

«Το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Το βλέμμα της, η καρδιά της, το μυαλό της, το πνεύμα της, η γοητεία της, η αίσθηση του χιούμορ της, η ευφυΐα της, η προσωπικότητά της, η ομορφιά της από μέσα… ΑΥΤΗ! Χρόνια πολλά Σοφία μου», έγραψε η Άννα Βίσση στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Σπάνια ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Βίσση, στην οποία μάλιστα εμφανιζόταν και ο Νίκος Καρβέλας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο μιας και οι δυο τους παρά τη μακροχρόνια φιλία τους, δεν κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, κάνει πρόβα με τον 9χρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη και παίζουν στο πιάνο που έπαιζε τη δεκαετία του '70 ο Νίκος Καρβέλας. Την ίδια στιγμή ο συνθέτης τους παρακολουθεί μέσω facetime.

«Mιά μέρα που θα θυμάμαι για πάντα …

Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου ), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime !

Από τα πιό ωραία,συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου.
«Θα γίνω δρόμος να περάσεις» από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.