Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Εικόνες ντροπής - Η νέα ακατάλληλη φωτογραφία του The Bachelor 2 που ξεπερνά κάθε προηγούμενο

Ολοένα και πληθαίνουν τέτοιου είδους πλάνα

Εικόνες ντροπής - Η νέα ακατάλληλη φωτογραφία του The Bachelor 2 που ξεπερνά κάθε προηγούμενο
News 23.11.2021 23:59
Από Youweekly Team

To The Bachelor 2 δεν κατάφερε όπως φαίνεται να πάρει το πράσινο φως για έναν ακόμα κύκλο και αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο, μιας και τα ακατάλληλα πλάνα δεν έχουν πια σταματημό.

Μπορεί οι ιθύνοντες να θεωρούν πως η προβολή αποκαλυπτικών στιγμιοτύπων μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αλλά αντίθετα επιτυγχάνεται ακριβώς το αντίθετο.

Ένα από τα νέα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μερικές από τις παίκτριες να φορούν μόνο τα μαγιό τους και να κάθονται γονατιστές, με τις πόζες τους να είναι αρκετά προκλητικές.

Η νέα ακατάλληλη φωτογραφία του The Bachelor 2 που ξεπερνά κάθε προηγούμενο

Η νέα ακατάλληλη φωτογραφία του The Bachelor 2 που ξεπερνά κάθε προηγούμενο

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αυτή είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;

Στο Vanda's blog του Youweekly.gr εδώ και αρκετό καιρό σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα ονόματα των κοριτσιών του The bachelor 2 που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε τα εδώ) και βρίσκονται μια ανάσα από την καρδιά του Αλέξη Παππά οπότε... καλό είναι να μιλάμε ανοιχτά από εδώ και πέρα!

Η Άννα, η Γιώτα και η Αθηνά New York είναι οι τρεις κοπέλες που κατάφερε να ξεχωρίσει ο εργένης και οι τέσσερις τους βρίσκονται ήδη στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης όπου αύριο, Παρασκευή 12/11 ξεκινούν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού!

Το Youweekly.gr επειδή είναι χιλιόμετρα μπροστά κάθε φορά στην ενημέρωση, σας έχει αποκαλύψει επίσης ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια (δείτε εδώ φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά) ΑΛΛΆ... πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πως υπάρχει ανατροπή σε αυτό που όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τελικώς την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι όχι η Άννα που ξέραμε μέχρι τώρα αλλά η Αθηνά New York!

Σαν Youweekly.gr δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα θέση μέχρι να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε 100% την συγκεκριμένη είδηση! Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να μην σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες αυτές...

Νικήτρια Bachelor 2

Αναμένεται, θα επανέλθουμε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θετική στον κορωνοϊό παίκτρια του The Bachelor - «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τους εμετούς»

Ήταν να είναι ο επόμενος εργένης του The Bachelor 2 αλλά μπαίνει στο Survivor 5

Share