Καυτά φιλιά στο πρώτο τραπέζι του Τριαντάφυλλου - Ασυγκράτητοι στα μπουζούκια Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καυτά φιλιά στο πρώτο τραπέζι του Τριαντάφυλλου - Ασυγκράτητοι στα μπουζούκια Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου

Δέκα με τόνο, μετά από έναν χρόνο σχέσης που έκλεισαν πρόσφατα, για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, αφού με κάθε κοινή τους εμφάνιση δείχνουν πως ο μεταξύ τους έρωτας δεν ξεθυμαίνει, παρά δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ένα δυνατό crash test για τους δυο τους, κυρίως λόγω της παρατεταμένης απουσίας του frontman των INCO για χάρη του “Survivor”, όπου μπορεί να μην πήρε το έπαθλο, όμως κέρδισε ακόμα περισσότερο την καρδιά της αγαπημένης του. «Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά γι' αυτό που είμαι. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα», έλεγε ο Ηλίας λίγο μετά την επιστροφή του, αλλά οι πράξεις και τα τρυφερά τους στιγμιότυπα από το “Estate” μιλούν ακόμα πιο δυνατά...

Στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Πειραιώς βρέθηκε πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι, για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του Τριαντάφυλλου, πρώην συμπαίκτη του Ηλία στο “Survivor”, αλλά την παράσταση έκλεψαν τα καυτά φιλιά που έδινε εκείνος με την κοπέλα του μπροστά στην πίστα. Οι δύο ερωτευμένοι, πάντως, είναι ακόμα φειδωλοί όσον αφορά στο επόμενο βήμα στην σχέση τους, όμως συγκατοικούν (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους) και δεν κρύβουν τα κοινά τους σχέδια για το μέλλον, ανεξάρτητα από γάμους και αρραβώνες.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Μπόγδανος - Εξαρχοπούλου

Εξαρχοπούλου

Εξαρχοπούλου Ηλίας Μπόγδανος περιοδικό you

Το GNTM του άλλαξε τη ζωή

...και δεν μιλάμε μόνο για τη γοητευτική ξανθιά, με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, που γνώριζε πολύ πριν τη συμμετοχή της στο GNTM, αλλά έγιναν ζευγάρι λίγο μετά την αποχώρησή της. Ο Ηλίας Μπόγδανος κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο τραγούδι από την Cobalt Music, με τίτλο «Το ίδιο μου κάνει», ενώ το βιντεοκλίπ έχει έντονο άρωμα GNTM, αφού ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετέχουν είναι ο... συμμαθητής της Αλεξάνδρας στον περσινό κύκλο, Σήφης Φαραντάκης, και ο Βασίλης Παρωτίδης, τον οποίο γνωρίσαμε φέτος.

Το ρεπορτάζ μας προβλήθηκε και στις πρωινές εκπομπές

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα 24/11 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ